Hiç böyle bir şey başıma gelmedi ama tedbirli biri olduğum için nasıl değişeceğini biliyorum.

Hiç böyle bir şey başıma gelmedi ama tedbirli biri olduğum için nasıl değişeceğini biliyorum.

tabiki tatsiz bir durum fakat arac sahibi olunca bunuda yapacağını asla unutma. bagajda mutlaka eldivenin olsun ne olur ne olmaz. lastigin once bijonlari bir tur gevşet sonra kirko vur yoksa lastik boşa döner. Arti lastigi cikatmadan önce altina mutlaka yedek lastiği koy ki krikodan düşerse zorluk çekme. Sonra sök lastigi ve soktugun patlagi aracin altina koy. saglami aracin altından al tak. bosluklari karsilikli sik sonra hafif ce krikoyu indir tam boşaltma. Sonra yeniden sık bijonlari islem tamam takimi topla devam😂
Cevap
13Cevap
Değiştirebiliyorum evet.. Keyifli geceler..
Değiştiremiyorum
Uğraşmam vallaha ararım gelirler😂 hiç işim yok yolun ortasında tekerle cebeleşicem onu geçtim hadi bide sıkamadıgını düşün o tekeri iyice yapcam derken ecele gitmeye hiç niyetim yok açıkcası
değiştirdim mecburen çok zor oldu her yerim simsiyah oldu vidaları sökmek ne kadar zormuş lastikte ağır
Değiştirdim ve bu konuda maceralarım çoktur.
Birinde 160 la giderken lastiğim yarıldı canta oturdu kriko ezildi lastikçi çağırdım
160 lastik yarıldı vaybe hangi lastik o öyle
Bilgi ve tecrübe çok farklı konular. Mazallah öyle bir durumda çok iyi kontrol et vidaları. Başkasına bile sebep olursun
5 tane bijon tutuyor sadece. 12 yaşındaki yeğenim bile yapabiliyor
Birkaç kez gerektiğinde değiştirdim, jantları temizlemek için
Arabamın lastiğini tek başıma sisirmedim henüz 😱 başıma gelse naparim
4 tane vidayı gevşetip sıkamayanda araba sürmeyi versin yaw
Defalarca değiştirdim. Soğuk yağışlı havalarda dahada gıcık bir hale geliyor.
Lastik ne komple motor indiriyorum
Lift olsa ön takım bile yaparım :)
Maalesef bilmiyorum.
Valla bir kez başıma geldi mecburen değiştirdim
Ehehehe moturunu bile sökerim
Hayır… 😱😂
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?