AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
67Cevap
Kendi arabanı al tabiki
Ayrılırsanız nolacak tek al
100 bine kendi arabanı almak
Ortak işe girme. Kendi arabanı al.
kendi arabanı almak tabii ki
Ortak mi arbanin ortağı olmaz. Bunu bil
Ortak alinca erkek kullaniyor kendine al. kimseyle ortak olma
Kendi arabanı al tabiki
Ortak mal alma, pişman olursun.
Kendi araban tabi ki.
100 bine kendi tabiki
ortak işe girme aşko.
ortak araba alma sakın kendi araban olsun
Kendi araban mantıklı
100e araba kalmadı ama kendinin olsun
kendi arabanı al ortak ne ya
Kendi arabanı al bence
100 bine kendi arabanı al
Kendi araban daha iyidir
Hicbir seye ortak olma bence
Ortak mal alınmaz mutlaka sorun çıkar
Kendi arabanı almak mantıklı
Kesinlikle Arabanın ortaklığı olmaz tek al
Kendi araban tabiki ya
Paranla alabildiğini al kimseye biat etme
ortaklı hiçbir işe girme
Zengin sevgili bulup araba aldırmak Allah’ım
Ona aldirmiyorum ki ben 100 bin o da 100 bin verecek
İşte onu anladım ikisi de iyi değil diyorum erkeğin sana alması gerek ama onun için de zengin olması gerek
Pardonda erkek neden kadınlara alıyor. Biz kadınların aklı, eli-kolu yok mu? Kendi ayaklarımızın üstünde durup bir erkeğe muhtaç kalmayabiliriz. Ha sen bir erkeğe muhtaç kal kendini sat kendini ezdir paranı ödesin o da senin.
Erkeğin de şeyi yok mu? Üstte olan erkek🤗Sen tercih ettiğin hayatı yaşayabilirsin. O erkeğin parasını kabul etmeyince ne olacaksın? Maaşlı bi çalışan. Her şekilde zenginliğe ihtiyacın olucak.
Üstte olan erkek felan değil. Kendi zihnin ile biz kadınları ezdirme. Beynimi çalıştırarak zengin olabilirim senin gibi vücudumu çalıştırmam ağzı kokan erkeklerin parası için. Ha birde sen ne yaparsan yap umrumda değil ama topluluk içinde erkeklerin g * tünü bu tür sözler ile kaldırmana izin vermem. Senin gibiler yüzünden tanrının kekolari bize zarar veriyor pofpoflanip.
Defol git şurdan kadınlık düşmanı
Kadınlık düşmanı mı jsksjsksjlsjd kadınlık vücudunu kullanarak erkeklerin parasını sömürmek ile olmuyor ha ama öyle yapan o * rspu kaşarlarin düşmaniyim doğru.
Bana böyle diyosun kendin bakire bile değilsindir eminim ben hayatımda el ele bile tutuşmadım. Ama senin gibi akılsız değilim git ameliyat ol kendini erkeklerle yarıştıyon mal
Kimse kimsenin parasını sömürmüyor erkek kendi isteğiyle veriyor. Pslik git cinsiyet değiştirme ameliyat ol eril enerjin var sadece
Evet bakire değilim sevdiğim çocuk ile yaptım hiç bir şey beklemeden ki bu gayet doğal bir şey ondanda en fazla 1 tlik su içmişimdir o kadar. Zengin erkekleri etkileyerek onların parasını almaya çalışan ben değilim.
Ahahah işte namussuz
Sen ucuz olduğun için sana para harcamazlar sen kolay verirsin biz parayla da vermiyoruz müslümanız tatlım hadi yoluna
Şükür ki ya ben çok masumum erkek eli değmedi bana, zengin bir erkekle evleniyim de kendi paramı kazanmiyim kendi ayaklarımın üstünde durmayıp kocamın parasını yiyeyim diye düşünmüyorum. Bence kendini bu kadar acizleştirip kadınların yüz karası olduğun için kendinden utan.
Sevgilimle seviştim diye namussuz olmuyorum ve sevişmenin ucuzluk ya da bir fiyat ile alakası yok. Birbirimizi sevdik ve yaptık herşeye senin gibi paragozler para ile bakar. Seks yapmayi bile parayla bagdastirdin.
Ve emin ol benimle tanışmaya ÇALIŞAN bir çok erkek zor olduğumu söylüyor ki zaten sadece bir kişi ile yaptım hayatımda yani senin gibi kolay değilim.
Sana değer vermeyen biriyle evlenmeden namusunu kaybedecek kadar acizsin canım ya. Sen akıllı ve kıymetli kadınları anlayamazsın uğraşma.
Bana gayette değer veriyordu ve evlenmeden sevgilim ile yaptım diye aciz olmuyor aksine sen para avcısı olduğun için aciz oluyorsun. Akıllı ve kıymetli kadın dediğinde şimdiye kadar 20 kız ile yatmış ağzı kokan zengin bir erkek için yıllarca bakireliğini saklayıp işi geç diploması bile olmayan kendi ayakları üstünde duramayan ve koca parası yiyecek olan birisi skdkiakdj ve senin o aciz dediğin ise İnönü tıp kazanmış bir kaç sene sonra b * k gibi parası olup hiç bir erkeğe ihtiyacı olmadan yolda elbise görünce kocasına yalvarmayip mağazayı girip istediği elbiseyi alacak kişi. Benim kariyerim bile insanların önümde düğmelerini iliklemesine yeterli oluyor ama sen insanlar için bir hiç olarak kalacaksın.
Aciz olan sensin acizin kelime anlamına baktın mı kolaya tamah edendir. Ucuza vermişsin. Ha diplomam da seni 3e katlar. Bırak 20 kızla yatmış olsun yeter ki mal olmasın senin gibi.
B*k alırsın mağazaya girip istediğin elbiseyi sen o kadar malsın ki erkek diye aldığın gereksiz senden evi geçindirmeni ister sen de enayi olduğun için verirsin her şeyini kirayı ödersin. Bi marka elbise senin bir aylık maaşın zaten nasıl bi akıl eksikliği sendeki. Neyse hak ettiğini yaşa.
Ucuza mı vermişim skjkskjxks ya sen anlamıyorsun seks yapmak para karşılığı olan bir şey değil. Sekste aşk olur, zevk olur para olmaz bu kendini satmak oluyor ki ben satın alınacak birisi değilim senin gibi.
Yanlız ben bir erkek ile evlenecek kadar aptalda değilim. Paşalar gibi 50 bin lik düzenli maaş hatta 100 binlik ameliyatlarım ile kendime ev ve araba alır paşalar gibi yaşarım tek başıma. Farkındaysan marka elbisede demedim beğendiğim elbise dedim ki onlarda 800 TL felan oluyor.
Aşk olur da erkekler aşık olunca aşık oldukları kadını el üstünde tutmak ister tüm dünyada milyonlarca örneği var bunun. Neyse sen bildiğin gibi ben bildiğim gibi yaşayalım.
Ya benim oda arkadaşlarım da tıp okuyo 50 bini öyle herkes bulamaz şu kuruntu dünyandan çok lütfen.
Hıhı el üstünde tutmak içinde paraya değil sevgiye ihtiyaç duyarım ben. Onuda sevdiğim çocuk doya doya bana yaşattı.
50 bini herkes bulamaz ama benim çalışacağım hastaneden tut odam bile hazır yani ben olacakları bildiğim için o miktarı veriyorum.
Bağlaç olan de eki ayrı yazılır. Erkekler para harcamasınlar kızı kullandım enayiyi diye düşünüyolar. Kadın ve erkek doğası farklı. Kavga etsek de o kadar emek vermişsin umarım bulursun diyim o miktarları. Ama çok zor, okumakla zengin olunmaz genelde. Arkadaşımın dayısı Türkiye 3. sü Cerrahpaşa tıp mezunu o adam bile 25 bin alıyor. Trde hukuk ve Tıp eskisi gibi değil çok tercih etmek isteyen oldu ve çok tercih edildi çünkü.
Türkiye'de çalışacak değilim zaten. Uzmanlığı Almanya'dan yapıp orada calisicam.
İyi iyi güzel
Tek almak zor ortak alın.
100 bin e kendi araban
Kendi arabanı al
100 bine kendi arabanı almak
Ortak ise girme
Kendi arabanı kendin al daha mantıklı
kendi arabani al
Kendi arabanı al
Kendi arabanı al
Kendine al kanka
Kendine al tabikide ilerde ne olacağı belli olmaz
sevgilimle alacağıma kendime tofaş alırım daha iyi
Ortak iş olmaz.
Kendin al boş ver
kendi arabanı al ortak iş olmaz
Ortak araba alın
Kim olursa olsun ortaklık iyi değil
Kendi arabanı almak tabiki
Kendi araban
Eşin bile değil. Bence kendinize almalısınız.
Kendi arabani alman daha mantikli bence
Ortak araba alınmaz ki kendin al
Kendi araban
Ev al
Kendine al😒
Kendi arabanı almak
Kendı arabanı al
Dükkân mı açionuz ortak olacak arabayi kendine al
Kimseyle ortak olma
100 e al senin olsun
Kendine almak
Araba da ortaklik canım olur