Sevgilimle 200bine ortak araba almak mı
100 bine kendi arabami almak mı?
100 bine kendi arabami almak mı?
kendi. araban tabikiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
@Alphaİst jhfvjhrf teşekkürler
Eşin olsa tamam diyeceğim ama sevgiline güvenip hiç böyle bir işe girme derim. Ne kadar güvenebilirsin ki. Kendi arabanı al daha mantıklı. Sonra hem arabandan hem sevgilinden olursun, buraya kandırıldım diye ağlamaya gelirsin. 😄
Beni dinlerseniz kendinize 100 bin liraya bir araç alın kafanız kulağınızdaki rahat eder, Şimdi diyelim pazar günü size lazım sevgiliniz aradı aşkım araba pazar günü bana lazım eee verseniz sizin işiniz var vermeseniz sevgiliniz kırılacak ben ne anladım bu işten, veya arabayla ufak bir kaza geçirdiniz dinleyin artık tantanayı yok efendim niçin dikkat etmedin yok efendim dikkatsiz sürüyorsun yok efendim motoru zorluyorsun yok ani fren yapıyorsun yok böyle parkmı edilir yok efendim yakıtı neden doldurmadın dinle de dinle, bir atasözü var (benim topal eşeğim elin atından iyidir) ister beni dinlerseniz ister dinlemezsiniz siz bilirsiniz, ama bu dediklerimi yaşarsınız bundan eminim.
Sevgiliyle yüksek meblağ olarak ortak bir şey almayın. Öyle şeyleri evli iken alırsınız. 100 liraya da araba zor ama üstüne biraz daha koyabiliyorsanız kendi aracınızı alın. Hem sizin için hem de ilişkiniz için en sağlıklısı.
Cevap
65Cevap
Kendi arabasını kendisi almış bir kadın olarak net söylerim ki, istersem gider uçurumdan aşağı atarım, kimse tek laf edemez.
Birilerinin eli sırtınızda olmadan yaşamak kadar keyifli bişey yoktur
Ortak hiç bı işi hiç bı zaman sevmedim
Kendine al
Kafan rahat olsun
Üç gün sonra ayrilirsiniz
Bı sürü sorun olur
Kafan rahat olsun
Az olsun senin olsun
Rica ederim
Bu hayatta sevgilinle sadece yatağı paylaş 👌 evlenince düşünürsün gerisunu. sevgiliyien manevi evlenince maddi konulara odaklan
Sevgilinle hiçbireyde ortak olma bence. Araba üzerine ortak olmak zaten çok uçuk bir şey. Ancak ötv vergisivs dir beni zorlar diyorsan ozaman biraz düşünmek gerek
100 bine ne alıyon sen onu bırak benzin fiyatları böyleyken ve Rusya Ukrayna arasında gerilim sürerken hiç zamanı değil bekle istersen altına yatır işler yatışana kadar
Kocan olsa neyse elin oğluyla ortak danaya bile girme :d
Tek başına al ilerde sorun çıkar benim benim diye en iyisi kendine özgü özel olmalı az da olsa kendinin olsun
Bu devirde kardeş kardeşle ortak olmuyor, olanların da kardeşliği bozuluyor. Sen sen ol kimseyle ortak bir işe girme..
Ortak araba almak nerden mantıklı geliyor acaba? Alacaksan kendin al.
O teklif etti. Benim de pek kafama yatmıyor ama 200 bine 1 tane araba almak da mantiksiz değil
Modeli ne olursa olsun mantıksız. Sevgilimle diyorsun birde. Bunun sonunuda düşün.
Eşle bile ortak araba pek mantıklı olmuyor, sevgiliyle hiç olmaz 😱 Bence hiç girme o sulara. Lüks olmasın senin olsun.
Kendi arabanı kendin al kimseyle ortak olma. Sonra kazığı yersin borcu sana sokar demedi deme. Güvenme sakın.
Aynı öneri bana da var ama ben ortak isten yana degilim
100 bine kendi arabanın almak onun ne zaman gideceği belli değil sonuçta hiç şansa bırakma işini
Aklından ilk ihtimali bile geçirme,
100 binden de olursun sevgilinden de.
Şöyle bir laf vardır ortaklık iyi olsa iki kişi bir kadın ile evlenirdi. Kendi araban gibisi var mı be ya?
Sevgilinle ortak bir şeyler yapmak gibi bir hataya düşme. Kaç yıllık evli insanlar bile anlaşamadıkları noktada mal varlıklarını paylaşamıyor.
Kendi arabanı almalısın bence. Yarın bir gün aranız bozulduğu zaman, ortak araba konusunda tartışabilirsiniz
Kendi arabanı al yarın bir gün ayrılırsın yaptığın mantıklı değil
Kendi arabamı almak, bir şey biriyle ortak alındıysa ben rahat edemem.
Kesinlikle kendi arabanı almalısın. Bazı dönemler ortak araba kavga sebebi olabilir. Ya da ayrılınca aranızda anlaşmazlıklar çıkabilir.
Senin olsun taştan olsun 😉 babanla bile. ortak bir şey almayacaksin
Ortak araba almak iş değil ortaklık kardeşinle bile yapmayacaksın bu zamanda... kendi arabanı al...
100.000 TL ye kanaât edip kendi arabana sahip olmak tabiki
Sevgiliyle araya ticari iş karıştırmamanızı öneririm 😊
100 bine araba alıp, değeri katlanınca, evlendiğinizde daha iyisini almak.
cut.
araba alma boşa masraf benzini temizliği vs derken milyonluk oluyon zaten hem kaç kez kullanabilcen
Yarın ayrılırsınız, sonra sıkıntı çıkar. Hiç bir şeyi ortak alma.
Şu an üstüne bindim diye manasız şakalar duyacağına yüz bini bastır kendine bin 😂
Kendin alman daha mantıklı alınan bir malda ortaklık olunca sonradan sıkıntılar çıkıyor
Eş olsa ortaklık derdim ama ben olsam 100 bine kendi arabamı alırdım.
Kendi arabanı almak her zaman için daha iyi olur bence.
İlerde ne olacağını bilemezsin aranızda ortak aldığınız arabadan dolayı sorun da çıkabilir bence kendi arabanı kendin al kafan rahat olsun
Kendi araban olmasi daha iyi bende ilerde ne olur bilinmez
Unutma hiçbir zaman hiçkimseyle hiçbir konuda ortaklık iyi değildir
Maddi değeri ne olursa olsun ortaklı işe girmeyin...
kendi arabanı al sevgilinde olsa kimseye para verme
Eşin olsa hadi neyse sevgili ne güvenilir mi ya ne kadar manyak insan var ülkede
Bak kendi arabanı al, sonra o paranı yerler hiçkimseye güvenme evlensen dahi arabanı kocana verme, kendi malını koru sakın üzerine olan birşeyi ona devretme,
Şuanda piyasadaki 100 binlik araçların gerçek değeri 45-50 bin
Allah akıl versin sana sevgili ne oluyorda onla ortak
O teklif etti bu ortaklığı ya benim de kafama yatmıyor
O eskitip çöp etsin sen parasını ver
ayrılırsanız nolcak knk bide bence kendi araban olması daha havalı ve kendi ayakların ustunde durabilecegin anlamınada geliyor
Kendi arabanı al tabi. Sonrasını düşün yani nikahınız da yok ayrılma bir mesaja bakar olan sana olur
Sevgiliye ne kadar güveniyorsunuz böyle ilginç
O teklif etti bu işi
Asla kabul etme beybi garanti mi ayrilmayacaginiz paraya yazık olmasin
sevgilin seni dolandirir. kendi arabani al bin satisinida kimseye verme
Sana bırakırmı o arabayı git kendin al bi daha da saçma sapan işler yapma
Şahin tofaş al ortak alma
Kendi arabanı al. Sevgili falan ne kadar abartıyorsunuz. Senin araçla başka kadınları gezdirir merak etme
Kocan da olsa ortak iş yapma 😂
Kocan da olsa kendi arabanı al
100 bine kendi arabanı al dolandırılma durduk yere
Ortak araba sıkıntı olabiliyor ya
100 bine kendine ait al. Ortak araba falan saçma
Hala sevgilin olmasını istiyorsan kendi aracını al
Sen sen ol. Ortak hiç bir şey yapma.
Ortaklık kadar b. ktan bişi yok
saçmalama evlenin ne arabası
Kendine al sevgili ile ortak iş olmaz
Kendi araban olsun ortaklık pişmanlıktır
Ortaklık iyi olmaz arabada