Arabaya bile gözü gibi bakan erkek, sizce biricik sevdiğine gözü gibi bakar mı? Bence bakar, sizce?
Bakar.
Bakmaz.
Diğer (Görüşte belirteceğim).
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Arabaya bakarsan seni yolda bırakmaz..
Hatuna bakarsan seni sevgisiz, yemeksiz, ilgisiz bırakmaz..
Neye ihtiyacın varsa ona yatırım yapmak zeki adamın işidir..
Şu an hatunum yok, varımı yoğumu arabaya harcıyorum, hatunum olsaydı ona harcardım :))
#Vesselam
Arabasını herşeyden çok sevenler var. Arabasına baktığı gibi eşine de bakar demek değildir bu. Eşine daha çok değer vermesi aslında önemli ama bunu kendisi idrak etmeli. Benim elemanım da böyle kızcağız bana dert yanıp duruyo. Bir de benim eleman yılda 2-3 kez boşancaz diyip duruyo. Bi gün "uçan tekmeyle bi girerim sana o kızın kıymetini bil" dedim. Biraz düzelme var şimdilik
Cidden arabayla sevdiğim kadını asla bir tutamam. Sorusu bile saçma. Eşim benim canımdır sonuçta yani benden bir parçadır ve onun için her şeyi yaparım. Onun iyiliği ve mutluluğu için ama araba ile bunu karşılaştırmak basbaya saçmalıktır benim için.
arabasına her erkek gözü gibi bakıyo 😀 ama bir erkeğin arabasından temiz mi pis mi olduğunu anlayabilirsiniz arabasında toz barındırmayan içinde konsol paspas vs temiz bakan kısaca arabasına jilet gibi bakan kişi net temizdir :)
Cevap
25Cevap
Araba çok ayrı bir nokta erkekler için ona baktığı bakar tabi eşi arabayı kıskanmazsa
Aynı şey değil hatta kıyaslanamaz bile fakat arabasının egzozuna kerkinenler bile olduğunu düşününce paradoxa girdim. Ben arabam olmasını çok seviyorum fakat sadece bir araç benim için, Sevdiğim kadın asıl amaç…
Kızlar kendinizi eşinizin arabasıyla bir tutmaya ya da karşılaştırmaya kalkmayın. Araba 1. karısı biz arabanın kumasıyız :D
Bir yerde görmüştüm
Annesine ve kız kardeşlerine nasıl davrandığına bakın çünkü ilerde size de öyle olacak diye
Bence buna bakın
Her kız arkadaşı ile olduğu fotoya arabasını da koyan tanıdığım erkekler var genelde arabaları aynı kızlar farklı oluyor 🤣
Kişiliğe bağlı kişiliği bozuk değilse arabası ve eşini görür gözü
Asla araba almam
Evlenirsem tüm ilgim mesaim ona
Hayır bakmazlar varsa yoksa arabalarıdır bu insanların
Maddiyatı sevdiği kadına denk tutan insandan adam mı olur?
Bence olmaz.
Bu nasıl saçma bir kıyas ya?
Üstelik bu kıyası yapan bir kadın 🤦🏽
Hayret hem fikiriz 😃
araba benim özel tutkum mesela bunu hobi olarak düşün ikisi apayrı şey
araba manyakları var. bunlar arabasına eşinden daha çok değer verir.
Araba farklı kız farklı araba daha önemli cok kız bulabilirsin arabayla
Arabam var evet gözüm gibi bakıyorum, bir gün eşim olursa ona da bakarım herhalde.
Atalar boşuna dememiş;
At ile avradın yediği aranmaz diye
Arabasını eşinden daha çok seven erkekler var
Arabayı kıskanmak istemiyorum.
Kendimi arabayla bir tutmam ne sacma bir durum 😃
Erkeklere güvenimiz kalmadıı
Tek taraflı sevmek olur ya araba ya eşi.
Araba sevgiliden önce gelir
Bakar
araba çok farklı ona bişey diyemem
Neden bakmasın tabıkıde bakar
tam tersi de olabilir..
Bakmaz
bakmaz. açık ve net
Bakmaz
Öyle bir şart yok
hiç alakası yok
çelişkili :D
Alakasını cozemedim