Biriyle beraberim daha 3 aylik. Bana ehliyetin falan var mi diye sordu, var ama arabam yok, pek aktif değilim, kuzenin arabasini sürüyorum arada dedim.
Bir yerlere gittiğimiz zaman anahtari bana veriyor, sen kullan diye. Ilk verdiginde emin misin, bir sey olursa sorumluluk almam bak dedim şakayla karışık. Sorun yok, ben olsam bende de bir seyler olabilir insanlik hali dedi. Ben surerken hatalarimi falanda panik ettirmeden, duzgunce söylüyor.
Arabayi istersen alip gezebilirsin demisligi de var. Yok falan dedim. Sen trafige hic yalniz cikmamissin dedi. Evet dogru dedim. Kuzenin arabasini surdugumde de genelde yanimda olur. Tek basima trafige cikmadim. Iki kere anahtari verdi, tek basina bir tur at gel dedi. Arabasi da öyle eski falan değil. 2018 model. Tertemiz araba. Cizilse, bir sey olsa benim icim acır oyle diyeyim.
Erkeklerin arabalarina ne kadar duskun oldugu bilinen bir sey. Tecrubesi olmayan birine, ozellikle bir kadina araba teslim eden erkek seviyor mudur, kiza deger veriyor diyebilir miyiz?
(ozellikle kadina diye belirtmenin sebebi erkekler kadinlarin araba kullanmasini pek begenmiyor ya. Bazıları eşlerini dahi otutturmuyor koltuga o yuzden dedim. Linç falan yersem diye aciklama yapiyorum)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Araba kullanan kadini severim.
Bir arkadasimla sohbet ederken ehliyetinin olmadigini ve daha once hic araba kullanmadigini soyleyince yolda musait iken gec demistim. Yalniz arabayi veremem. At, avrat, silah. Paylasilmaz.
Arabam benimde yok ehliyet var babamda vermiyo agliyorum cekilin bi saniye😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😦
Değer verio iste güvenio sana her erkek araba düşkünü die bisey yok mesela ben deilim bence 😅
seni seviyor
evlen