Bu araba bu ülkede 1.5 dci 90 beygirlik motorla satılıyordu o haline bindim gazlama fırsatım da oldu ama 140'tan sonra içeriye inanılmaz bir ses geldi basmak istemedim şimdi bu hesapla 2000 küsür km yolu ortalama 120 hızla gelirsen yani gelirsin ama 2 buçuk günde belki de geçer bile yine de sen bilirsin tabi gelinmez diyemem isteyen imkanı el veren istediğiyle gelir iyi yolculuklar şimdiden.
Mekanik anlamda soruyorsan bakımları yapılıysa herhangi sorun çıkarmaz her yere gidilir. Çıkmadan bir tamirciye gösterip check up yaptır önemli bir yağ kaçağı varsa yaptır. En ufak su kaçağı varsa mutlaka yaptır. Tce motor ise yağ kaçağı önemli çünkü turbo aşırı yüksek sıcaklıklara çıktığından yangına sebep olabilir. Kısacası tamircine göster problem yoksa gelinir.
Çok dar bir araba ayağını uzatmak istersen uzatamıyorsun, hele bir de benim gibi iri kıyım biri için çok daha sıkıntılı koltuklar da rahatsız pek konforlu değil belli bir km, den sonra popoda ağrı yapıyor fena bacaklar uyuşuyor. Hız yapmaya da gelmiyor. Motor sesi dayanılmaz oluyor. Müziğin sesini bastırıyor o derece Müzik dinlendi istediğin de kulaklık kullanman gerekiyor.. Almanyadan rüşünemiyorum🤔