Gidilirmi siz hiç Türkiyeden yurtdışına çıktınızmı Ve Turkiyeden çıktığınız zaman mesela ispanyaya gitceğiniz zaman 1 kaç ülke geçeceğiniz için o ülkelerin kapılarını açması için geçeceğimiz ülkenizdemi vizesini almak gerekli
Güncellemeler
+1 yıl
Peki İspanyaya giderken geçeceğimiz ülkeler için vize almamız gereklimi sonuçta geçeceğimiz ülkelerde boru değil desin yol senin buyur geç diye
Gidilir tabii sadece Schengen vizesi yeterli , ya kara yolundan Yunanistan’dan başlayacaksın ya da gemiyle italyaya gidip ordan devam edeceksin , ilk gideceğin ülkenin vizesini multiply giriş çıkışlı olarak almalısın
Gidilir. Gurbetçiler nasıl gidip geliyorlar? Ben de ileride arabayla Avrupa turuna çıkmayı hayal ediyorum.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ben Almanyaya gitmiştim İspanya ile kara bağlantısı var ama dinlene dinlene gitmen lazım baya uzun sürer birde arabayı ispanyaya sokmak için izin alman gerekiyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Dinlenerek gidilir neden gidilmesin sadece otoban vergileri çok fazla Avrupa’da kurdan dolayı
Gidilir tabii sadece Schengen vizesi yeterli , ya kara yolundan Yunanistan’dan başlayacaksın ya da gemiyle italyaya gidip ordan devam edeceksin , ilk gideceğin ülkenin vizesini multiply giriş çıkışlı olarak almalısın
Gidilir. Gurbetçiler nasıl gidip geliyorlar? Ben de ileride arabayla Avrupa turuna çıkmayı hayal ediyorum.
Ben Almanyaya gitmiştim İspanya ile kara bağlantısı var ama dinlene dinlene gitmen lazım baya uzun sürer birde arabayı ispanyaya sokmak için izin alman gerekiyor
Peki geçeceğimizin ülkelerden vize falan alinmasi gerekiyomu
Seyehat için izin alman gerekiyor
Gidiçeğin ülkeye vize alırsın öbür ülkelerden yol için geçme izni alırsın
Yol iznini ayrı ayrı mı almak gerekli sadece 1 tane alıp tüm geçilebilcek ülkeler için geçerlimi
Ben şimdi sana yanlış bir bilgi vermek istemem gerekli yerlere sorarak bulabilirsin cevaplarını :)
Motosikletle ukraynaya gitmeyi düşünüyorum bende sorunu takip edeyim.
Gidilir gittim tabi direk degil balkanlar avrupa geze geze
Vize hakkinda şengen alirsan gecersin.
Ben vize kullanmadigim icin emin degilim.
Schengen ulkeleri arasinda gerek yok tekrar vize almaya birine girdin mi gecersin hepsine
Gidilir ama zorlu olur
Bence gidilmez eziyet
Süper olur geze geze gidecen ne güzel
İnsan yeterki istesin herşeyi yapar
fransa ve almanyadan gelen arkadaşlarım var
Upuzun yol tutmuyorsa gidilir.
2 günden fazla sürer
benzin parası çok gidiyor
Saçmalama
Gidilir
Arabanın modeli ne
Gidilir