Merhabalar Bmw 3.20ied 170hp 2014 Model aracım var Remaps Adlı bir firmada Stage 1 Yazılım attırdım 220 Hp 315 nm tork tatlı güzel bir makine oldu bayada bir tatmin ediyordu 925 TL fiyat aldılar ve 2 Ay sürdüm hiç bir sorun çıkmadı ve artık Araç bana normal geliyordu tabiki hızlıydı ama biraz daha hızlı gitmesini istiyordum ve tekrar 2 Ay önceki yazılım attırdığım firmaya Remaps'in İnternet sitesine girdim bmw f30 2014 Model 170 hp Araca Stage 2 için 240 hp 330 nm tork Yapıcakları yazıyordu ve 1500 TL alıyorlarmış sizce bmw 3.20ied 170hp bir araç için 240 hp sağlıklı olur mu? Tabiki 240 hp Yapıcakları için ekstra şeylerde Olucak büyük intercooler, hybrid Turbo, Ateşleme Bobinleri gibi bunlarda dahil mi 1500 tl yoksa bunlar dahil olursa fiyat dahada mı Artacak? Ve birde methanol Kit gerekir mi?
Şimdiden teşekkürler ❤️👊🏻
Şimdiden teşekkürler ❤️👊🏻
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Turbo intercooler sız 1500 dür turbon büyürse zaten yazılmsız ekstra ho kazanırsın bu işi yapan adamlae motor110 beygirse 180 beygir güce dayanacak bie motor yapıyolar evet yazılım iyi okur ama zorlamamk lazım olurda bu metal yığını piston fırlatıe bişe olur altından harbi kalkamazsın benzinli araç bide dizellerinde daha cok yazılım yakışıyor beygir olarakta fazla oluyor methanol kiti yapıcakdan cidden baya iyi olur ama yeni tuebo büyük intercooler methanol çok pahalı şeyler düşük bütçe bekleme
Şöyle diyim bizde e36 var 98 ateşleme bobini 4silindirli olan için 900 tl
Bütçen varsa yap stage 2 yoksa ucuz yaparım diyosan dokunma elinde patlar
Kusura bakmayın mesaj gelmedi iş güç derken bugüne bakabildim bütçem var ve stage 2 için büyük intercooler ve spor katalizör gerekliymiş
Bütçen varsa turboyuda büyütebilirsiniz o güç memnun eder zaten
240 hp Tabikide memnun eder
Elinde 240 olunca ondanda sıkılıcaksın inan bana 280 lik e36 yın 420 yaptırdım şehir içi kullanmama rapmen uzun yol yapmak istesem arttırmayı denerim
Naptın be reyiz 420 ne
O fiyata dahil değildir turbo filan turbo kaç tl haberin var mı
Kusura bakmayın yeni gördüm uygulamadan mesaj gelmedi Stage 2 için büyük intercooler ve spor katalizör gerekliymiş hybrid Turbo gerekli değilmiş
Kral bendede var 320 ied kimse tavsiye etmiyor stage 2 riskli motor kırarsın
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!