Onu Diyenler Halt Etmiş Her Tofaş kullanan İnsan mı? Keko Oluyor Yani Böyle söyleyenler Ne Kadar Cahil ahmaklar Ya Tövbe Estağfurullah O zaman Tofaş Kullanan Hocalarda Oluyor Onlarda mi keko Oluyor Tövbe Estağfurullah Ne Kadar Cahil Boş Var ya Tofaş Çok Güzel Araba Sadece kekolara özel araç değil yani Ben öyle damga yesem Umursamam Boş boş konuşsunlar kendi kendilerine
Ben babamın arabası tofaş olduğunda babam cocukluğumda direksiyon hakimiyeti kazandırdı bana büyüdüm tofaşta öğrendim araba kullanmayı bazen oldu babam izin vermedi kullanmama çala çala öğrendim pratik yaptım bir kız olarak yaptım hiçte utanmadım gocunmadım dangalağın biri gelirde bana keko derse en büyük kekoluğu bana keko demekle yapmış olur.
Bence geneli öyle yani hanzo geçen yaz biz türkiyede iken gece balkonda yatıyorduk sonra bi araba sesi geldi tofaş mı Şahin mi öyle bir şey ama baya yüksek bir sesti biz kavgaya indik tabi ben balkondan sövdüm benden önce Nenem sövmüştü o aşağıya indi kavgaya sonra ben biraz daha sövüp bende indim baya geçti gece 2 ya da 3 biz balkonda uyurken sese uyandık neyse aşağı inince nenem sövdü millete sonrada ben uyuyamadım zaten ilk önce apartmanın giriş kapısında ufak bir gülme krizine girdim sonra eve çıktım tekrar çok süre geçmedi tekrar ses gelmeye başladı sonrasıda varda yazarsam ban yerim😂
Tofaş'ını kekoların ki gibi yapmazsa, kekolar gibi hâl ve hareketlerde bulunmazsa; lastik yakmak, arabayı topaç gibi döndürmek, tek kolunu camdan çıkarıp son ses müzik eşliğinde her gördüğü kıza hava atmaya çalışmak, egzozu bağırttırıp seyyar arabalı sebzeciler, at arabalılar vs. dahil önüne gelen insana, motorlu motorsuz taşıta makas atmaya çalışmak vs. Kısacası efendi ve adam gibi adam olursa Tofaş kullananlar hiç bir zaman keko olmazlar.
Abartı egzoz taktırıp çevrede gürültü kirliliği yapıyorlar ne yazık ki geneli. Son ses müzik açıyorlar bide. Yavaş giden bir audiyi geçti diye egzozu bağırtanı bile gördüm yoldan geçerken.
Vardır muhakkak açıkçası yaşadığım yer küçük bir ilçe zenginler var tabi ama ömrüm boyunca hiç ferrari canlı görmedim. Kapışmaya da vardır öyleleri mutlaka diye düşünüyorum insan bence elindekine göre davranmalı geçince ne oluyorsa sanki :D Açıkçası ferrarim olsa bir tofaş beni geçti diye bunu kafama bile takmam geçerse geçsin o istediği kadar ego tatmin etsin :) İş dönüşü bile anlamadığım hareketlerden biri şu kırmızı ışıkta duruyoruz tofaş yavaş yavaş ilerliyor başta duruyor tabi bakıyoruz ne yapacak diye kırmızıda geçiyor önün boş zaten bari kırmızıda geçeceksin niye duruyon :D Sürenin bitimine de 40 küsür saniye var bide :/
Bence yer sevgilim ilk zamanlar arabam var demişti yaşı 22 falandı ben o zaman Tofaş sanmıştım daha çok gündemdeydi o tarz akım diyebilirim ve sonra arabasının BMW olduğunu öğrenmiştim arabası FIAT ya da Renault veya herhangi bir model olabilir ama Tofaş Doğan olan bana keko geliyor 😏
Mal sahibine çekermiş diye bir söz duymuştum bir zamanlar. Kısının eşyaları da kişiliğini yansıtır bence. Yani demem o ki ne şahinler var kekolar biniyor ne şahinler var öğretmenler biniyor. Zaten aradaki farkı arabayı görür görmez anlayabiliyorsunuz😂
Param az olsa bile Tofaş’a binmem Renault’a binerim Anadola, ford taunus a binerim. Ama Tofaş’a binmem asla. Binenlerin yüzde 80 ni çakal onu bunu rahatsız eden kendine bile saygısı olmayan tipler trafikte sağlayan sarı ışık takıp gözümü kör eden tipler onlarla aynı arabaya binmek bana hakarettir kişiliğime hakarettir