@aozdemir 2019kia ve toyotayı auidiye değişeni gördüm :D :D :D Audi a8 al kanka bak bakalım beğendiğin arabalarla a8 arasında ne kadar fark var :D dostum alacağın arabalar 180.000 / 300.000 arası a8 1.260.000 TL :D :D Audi tamam hadi sana göre kötü olsun :D :D volvo al maserati al pardon kanka bunlarda kötü dimi kjasdjksakjdskja :D
Audi A3 alabilirim ki Corolla ile eşdeğer olsun. Kıyaslama yapacaksak Corolla ile değil camry avalon gibi modellerle yapmalıyız. Bana göresi falan yok dünyanın en değerli otomobil markası toyotadir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Toyota Corolla 1.8 hybrid flame expansion e-cvt
aaa, Yes
Hibrit toyota tercih ederdim. Ama bütçeniz var ise Honda civic öneririm
Corolla yeni 3 silindirli motoruyla tam bir facia.
Toyota
Toyota tabiki
Toyota
Toyota iyidir
Bence audi al
Kesinlikle almam. Çok kötü.
Nesi kötü het zenginse o var
Hava atmak ve kız tavlamak için güzel olabilir. Ama sanayicilerle kanka olasım yok. 👎👎👎
Bilmem pahalı sonuçta kötü değildir
Kia Cerato ve Toyota Corolla Audinin pek çok modelinden daha pahalı ve iyi
Audinin iyi olduğu algısı sadece Türkiye'de var. Dünyanın en iyi araç markası Toyota' dır.
Bilgim yok çok fazlaa
Bilgin yoksa insanlara tavsiye verme. Ben de bilmiyor olup senin ipinle kuyuya inip Audi alsam başıma bela alırdım.
Ne alaka herkesin dediği ile iş mi yapıyorsun sen nasıl diye sordun bende fikrimi söyledim
Sanki audi alacak paran var bu yaşta
Audi Toyota ve kiadan daha ucuz daha kalitesiz daha alt bir araba. En son model Toyota alacak param var da Audi alacak param yok mu?😂😂😂
Her neyse çok mu zenginsin
Al güle güle kullan
@aozdemir 2019kia ve toyotayı auidiye değişeni gördüm :D :D :D Audi a8 al kanka bak bakalım beğendiğin arabalarla a8 arasında ne kadar fark var :D dostum alacağın arabalar 180.000 / 300.000 arası a8 1.260.000 TL :D :D Audi tamam hadi sana göre kötü olsun :D :D volvo al maserati al pardon kanka bunlarda kötü dimi kjasdjksakjdskja :D
Audi A3 alabilirim ki Corolla ile eşdeğer olsun. Kıyaslama yapacaksak Corolla ile değil camry avalon gibi modellerle yapmalıyız. Bana göresi falan yok dünyanın en değerli otomobil markası toyotadir