Arabalar Arabamın arka camına yazı yazdıracağım, ne olabilir? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 26 Yapay Zekaya Sor Aşırı keko gözükmeyecek bir şey önerin :D Güncellemeler+1 yıl Clio model için Arabamın arka camına yazı yazdıracağım, ne olabilir? Cevapla Öneri Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
Tendra Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Bi tanıdığın arabasının arkasında “öyle bakma güzelim atla da gezelim” yazıyodu agshjdd 3 1 Yorumla Soran +1 yıl sdfghsd müko Yorumla
4206931 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 90% +1 yıl 3 1 Yorumla muratby +1 yıl Neguzel soylemiş Kemal Atatürk 😂😂 Yorumla
SabriiAbiii Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Başımız belada kulağımız selada 5 2 Yorumla Soran +1 yıl safhdsfhsdfh süpermiş bu Yorumla bybilge89 +1 yıl 🤣 Yorumla
Eqzxx20 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 40% +1 yıl Böyle bir yazı olsa o arabaya da binmem evlenmem de net 😏😏 3 0 Yorumla
Loriella Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 88% +1 yıl Acele etme iyi düşünÖyle bas marşınaAnahtarını alıncaDönmeyesin şaşkınaBunu yazdır bence. :D 1 0 Yorumla
TedMosbycik Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 94% +1 yıl "Her yazı yazan keko değildir, ben narin bir kızım" 2 0 Yorumla
Berrğodan Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 93% +1 yıl Lanet olasi federallerEskittin beni yarimGecme beni ezerim seniPamuk prensesCici kus Cok salladim yeter gari ,😅 0 0 Yorumla
monicavespucci Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl hangi derdin dermanisin soyle o derde duseyim 3 2 Yorumla Soran +1 yıl sdfgshdfh güzelmiş Yorumla monicavespucci +1 yıl guzeldir Yorumla
Coiffeur34 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Herkesi ağlattığım gibi seni de ağlatırım takılma peşime pişman olursun jsjs 1 4 Yorumla Muhteşem_Şeytan +1 yıl Bu iyidi sjsjsjsj Yorumla Coiffeur34 +1 yıl Senin duvar kagida da uyarmis jsjsj Yorumla Muhteşem_Şeytan +1 yıl Saol sjsjsj Yorumla Coiffeur34 +1 yıl Sende sagol Yorumla
ClairDeLuna Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Makyaj çantam yanımda içindekileri dizerim sakın beni geçmeyin hepinizi çizerim. 1 0 Yorumla
Sedalı008 Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 95% +1 yıl İnstagram hesabını yaz istersen aradığın ilgiyi bulursun 😬😬 1 0 Yorumla
bığtıhyabığtıh Takip Et Yoda Yaş: 126 , eic 92% +1 yıl Muza basarsın ayağın damarıma basarsın hayatın kayar 1 0 Yorumla
Saddov Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Miras değil banka kredisi yazıdır. Hem gerçekliğe uygun hem keko vari gözükmezsin. 0 0 Yorumla
1984sünnetolacak Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 40% +1 yıl Babamın duası annemin gölgesi yeter yaz güzel olur bence 0 0 Yorumla
Karizma051907 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 90% +1 yıl Yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz hop ordayım 😂mezar taşıyla birlikte görüldü 😂 0 0 Yorumla
Neyzenahmet Takip Et Yoda Yaş: 52 , eic 32% +1 yıl Cama yazı ve Osmanlı tuğrası yaptırmak zaten başlı başına bir kekoluk 0 0 Yorumla
UralGül Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 97% +1 yıl Bazı şeyler artık yeni bir Müslüm Gürses şarkısı gibi imkansız. 0 0 Yorumla
Karayna Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 91% +1 yıl "Freud bunu psikanaliz temel ilkelerinde bilinçaltının dışavurumu olarak inceliyor." 😂😂 0 0 Yorumla
Bir_____BƏÝ Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 94% +1 yıl Cok duzgun bisi olmali araba ne 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Clio Yorumla Bir_____BƏÝ +1 yıl Coll olmali Yorumla
Dubaiprensi Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl İstemez misin Ya Ömer dünya onların ahiret bizim olsun... 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Adını Kahpe Koydum Bırakta Öyle kalsın yazdırmıştı bir arkadaşım :)) 0 0 Yorumla
ebraldastann Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Kirpiklerinin sayısını bilirdim gozlerine nasıl baktığımı sen düşün 1 0 Yorumla
dudunmubeni Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Arabamın arka camındaki yazı.Yine çok yaratıcıyım 💅 1 1 Yorumla Soran +1 yıl baya.. Yorumla
hasanbagriyanik Takip Et Xper 1 Yaş: 24 +1 yıl Araban küçük bişeyse buyüyünce kamyon olacak veya jeep olacak yazabilirsin 0 0 Yorumla
Aynen1903 Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Düşünsene seni beşiktaş kadar sevdiğimi 1 0 Yorumla
kadocann Takip Et Guru Yaş: 28 +1 yıl Incinmissin dedi yaz ahahahsh 4 1 Yorumla KONGAR16 +1 yıl 😂😂😂😂 Yorumla
dganhan Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 93% +1 yıl Rampaların ustasıyım gözlerinin hastasıyım 0 0 Yorumla
SarıSakallıKumral Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Sen bas gaza ben arkadan geliyorum güzelim 0 0 Yorumla
Luzdeluna Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 59% +1 yıl Adres sorma güzelim, burası yalan dünya 😄 0 0 Yorumla
Sabo0101 Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl HER ZORLUKTAN SONRA,BİR KOLAYLIK VARDIR. 0 0 Yorumla
Bay_Nutella Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% +1 yıl Arabalar konusunda 398 cevap paylaştı. Çayın liptonlusu, kadının ip donlusu 0 2 Yorumla Victorysecret +1 yıl Jdkxkzkzkzkzkzk Yorumla Sedalı008 +1 yıl 😂😂 Yorumla
zeynep9694beren Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 40% +1 yıl Arabada taş var😂 3 1 Yorumla kahankaradad +1 yıl Arabaya taş koydum Civanım Ben bu yola baş koydum😃😃 Yorumla
muratby Takip Et Master Yaş: 40 , eic 34% +1 yıl Arabalar konusunda 583 cevap paylaştı. Dikkat bebek var 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
44Cevap
Bi tanıdığın arabasının arkasında “öyle bakma güzelim atla da gezelim” yazıyodu agshjdd
sdfghsd müko
Neguzel soylemiş Kemal Atatürk 😂😂
Başımız belada kulağımız selada
safhdsfhsdfh süpermiş bu
🤣
Böyle bir yazı olsa o arabaya da binmem evlenmem de net 😏😏
Acele etme iyi düşün
Öyle bas marşına
Anahtarını alınca
Dönmeyesin şaşkına
Bunu yazdır bence. :D
"Her yazı yazan keko değildir, ben narin bir kızım"
Lanet olasi federaller
Eskittin beni yarim
Gecme beni ezerim seni
Pamuk prenses
Cici kus
Cok salladim yeter gari ,😅
hangi derdin dermanisin soyle o derde duseyim
sdfgshdfh güzelmiş
guzeldir
Herkesi ağlattığım gibi seni de ağlatırım takılma peşime pişman olursun jsjs
Bu iyidi sjsjsjsj
Senin duvar kagida da uyarmis jsjsj
Saol sjsjsj
Sende sagol
Makyaj çantam yanımda içindekileri dizerim sakın beni geçmeyin hepinizi çizerim.
İnstagram hesabını yaz istersen aradığın ilgiyi bulursun 😬😬
Muza basarsın ayağın damarıma basarsın hayatın kayar
Miras değil banka kredisi yazıdır. Hem gerçekliğe uygun hem keko vari gözükmezsin.
Babamın duası annemin gölgesi yeter yaz güzel olur bence
Yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz hop ordayım 😂mezar taşıyla birlikte görüldü 😂
Cama yazı ve Osmanlı tuğrası yaptırmak zaten başlı başına bir kekoluk
Bazı şeyler artık yeni bir Müslüm Gürses şarkısı gibi imkansız.
"Freud bunu psikanaliz temel ilkelerinde bilinçaltının dışavurumu olarak inceliyor." 😂😂
Cok duzgun bisi olmali araba ne
Clio
Coll olmali
İstemez misin Ya Ömer dünya onların ahiret bizim olsun...
Adını Kahpe Koydum Bırakta Öyle kalsın yazdırmıştı bir arkadaşım :))
Kirpiklerinin sayısını bilirdim gozlerine nasıl baktığımı sen düşün
Arabamın arka camındaki yazı.
Yine çok yaratıcıyım 💅
baya..
Araban küçük bişeyse buyüyünce kamyon olacak veya jeep olacak yazabilirsin
Düşünsene seni beşiktaş kadar sevdiğimi
Incinmissin dedi yaz ahahahsh
😂😂😂😂
Rampaların ustasıyım gözlerinin hastasıyım
Sen giderken ben dönüyordum
gittiğime bakma heç halim yok
Sen bas gaza ben arkadan geliyorum güzelim