Arabalar Aracınızın kasko ve sigortasını nerede yaptırıyorsunuz? Hayallerdiyarı Takip Et Xper 7 Yaş: 43 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Sigortam. net i kullanıyor musunuz yoksa sigorta şirketlerine başvurarak mı yapıyorsunuz? En güvenli ve hesaplısı sizce hangisi? Aracınızın kasko ve sigortasını nerede yaptırıyorsunuz? Cevapla Hesap Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Pullman Takip Et FenomenGuru Yaş: 43 +1 yıl İnternet sitelerinde ki fiyatlara bakmıştım bir ara, acentadan daha pahalı sonuç çıktı ne hikmetse..İki sigorta firmasından teklif istiyorum..İnternette de zamanım varsa teyit edip alıyorum..Tanıdık olsa da olmasa da fiyat almak en doğrusu.. 1 2 Yorumla Pullman +1 yıl Eig için teşekkürler :) Yorumla Hayallerdiyarı +1 yıl 🥰🍀 Yorumla
Çamaşır_Mandalı Takip Et Xper 5 Yaş: 49 , eic 96% +1 yıl E devlet üzerinden giriş yaparak tüm şirketlerden tek ekranda teklif alabilirsin. 1 0 Yorumla
Coollife01 Takip Et Yoda Yaş: 47 , eic 93% +1 yıl Ben hiç kaza yapmadığım için çok ucuz çıkıyor sigorta ve kasko. 1 0 Yorumla
Serif329 Takip Et Yoda Yaş: 32 +1 yıl Arabalar konusunda 341 cevap paylaştı. Sigortam netten trafiği yaptiricam ama kasko kaldı maalesef çok pahalı çıktı 1 0 Yorumla
En İyi Cevaplar