Sigortacılık nasıl, nelere dikkat etmeliyim Pazartesi sigortacılık için görüşmeye gideceğim
iş tecrübem yok ne yapsam daha iyi olur
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sigortacılık nasıl, nelere dikkat etmeliyim Pazartesi sigortacılık için görüşmeye gideceğim
iş tecrübem yok ne yapsam daha iyi olur
Cevap
0Cevap
Çok sıkıntı iş
Neden ki
Görüşmede tecrübesizliğini kapatman gerekir bunun içinde senden öğrenmeye açıklık iletişim gücü ikna kabiliyeti gibi potansiyel özellikler beklenşr
Sigortacılıkta dinlemek konuşmaktan daha önemlidir, Sigorta mevzuatı karmaşık olabilir ama ben teknik detayları hızlı kavrayan ve sürekli okuyan biriyim , buna benzer örnek şeyler söylersen görüşmen çok daha olumlu geçer
O açığımı nasıl kaptabilirm birde direkt o işten değilde bilgisayara bilgi girme gibi işler yapamaz mıyım
Birde detayları kaçırmaman lazım bi poliçedeki ufak bi madde muafiyet kapsam dışı haller vsvs anında devasa soruna dönüşebilir bu yüzden detaycı olman lazım takipçiliğini arttırman gerek policelerde yenileme zamanı ve hasar anında müşterilerin yanında olman ve bilgilendirmen gerekir
Bunları öğrenebileceğim bir sayfa var mı girmeden baksam mevzuatlara falan ya da çalışırken baksam
Şeyi sor mesela segem belgesi alma sürecinde kurumunuzun desteği nasıl olutor ya da şirketinizde en çok hangi konuda uzmanlaşmamı istersiniz kasko sağlık yangın vsvs
Bence yapay zeka kurtarıcın olur ve youtube dediğim gibi yeni terimler öğrenirsin dinlersin
Tamamdır sorarım segem çok çıkıyor karşıma ama tam olrak nasıl bir şey olduğunu bilmiyorum
Muhasebe belgesi aldım halk eğitimde kurslar da bayağı iyi oluyor dediğim gibi ama ben bunlara aşinayım bu konulara zirve yazılımı kullanıyorduk biz sizds ne var inan bilmiyorum ama police zeyilname hasar prim bu terimleri bilmen anlaman şart
Segem in anlamı şu sigorta eğitim merkezi
Poliçe: Sigorta sözleşmesi.
• Prim: Müşterinin sigorta için ödediği para.
• Zeyilname: Poliçe üzerinde yapılan değişiklik belgesi.
• Hasar: Sigorta konusunun zarar görmesi durumu.
Daha önce iş tecrübem yok ilk kez gideceğim bir sigortacıya nasıl yapacağım bilmiyorum korkuyorum ama 2 yıldır iş arıyorum bu işi kaçırmakta istemiyorum
Bence kendinden emin öz güvenli ol resmi giyinerek git kumaş pantalon blazer ceket hiç utanma sıkınma ve yazdığım soruları sor onlarda sende o potansiyeli görür zaten
Luca koza kullandım bende 1 ay kadar fatura kestim irsaliye falan düzenledim ama çok aşına değilim Excel falan kullanılıyor mu
Bizde kullanılıyordu ileri excel aslına bakarsan excel microsoft programları her yerde işine yarar halk eğitimden kapmalısın bir tane 1 ay sürüyor zaten
Evet gitmeyi düşünüyorum evime uzak olduğundan gidemedim ama çalışırsam iş sonrası başlarım inşallah
Umarım tkp atan sen miisin aşko
Evet
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım genç arkadaşım 💚 Önce tebrik edeyim seni, adım atman bile çok değerli 👏
Sigortacılıkta en önemli şey insanlarla iletişimin ve güven vermen. Görüşmeye giderken tertemiz ve sade giyin, şirketi Google’dan mutlaka araştır, ne tür sigortalarla çalıştıklarına bak.
Sana “Neden bu işi istiyorsun?” dediklerinde “İnsanlarla iletişim kurmayı seviyorum, satış ve ikna yeteneğimi geliştirmek istiyorum, uzun vadeli bir kariyer hedefliyorum” gibi net ve sakin cevaplar ver 🧠✨
Deneyimin olmaması sorun değil, “Öğrenmeye çok açığım, hızlı uyum sağlarım, düzenli ve disiplinliyim” demen çok işe yarar. Göz teması kur, gülümse, sorular sor, sadece dinleyen değil merak eden biri olduğunu göster 😊
Unutma, kariyer yolculuğunda ilk iş her zaman mükemmel olmak zorunda değil. Bazen sadece başlamak bile büyük bir adımdır. Kendine güven, Pazartesi’yi bir sınav değil yeni bir başlangıç gibi gör 💼🌱