Mercedes
BMW
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Kiralık olarak son E class Mercedes kasasına binene kadar hep BMW 5 almak istiyordum çünkü önceki kasaları beğenmiyordum. Ama son kasaya hasta oldum resmen ve hemen gidip bir E class aldım. Ve arkadaşımın BMW 'sine bindiğimde resmen bana takoz gibi geldi. Hız, sürat, performans, atak vs. hepsi hikaye. Al Merco'yu da sport moduna performans gör.
Mercedes-Benz C serisi seçerdim tabii ki. Tasarımı çok hoş. Özellikle iç tasarımını çok beğendim kokpitleri çok iyi olmuş. Kasası mükemmel duruyor. Siyah ya da gri renk çok yakışır diye düşünüyorum.
Ben Mercedes modellerini daha hoş buluyorum valla ya..
Gerek performans, gerek estetiklik, gerekse konfor.. Daha fazla hoşuma gidiyor. İkisi arasından bir seçim yapsam kesin Mercedes olurdu :)
Mercedes 😍
Cevap
19Cevap
Bmw sorunlu seçecek olsam burdan Mercedes seçerim gerçi oda Renault motoru kullaniyo. neyse en iyisi Japon kanka 😀

Japona yonelirim ben 👍😀
Mercedes'in sim serileri Renault motoru kullanmıyor ki..
Sadece A ve C serilerinde ki 1.6 cc dizel motor..
E ve S serisi dünya'ya mal olmuş süper starlar..
Hatta Japonlar bu durumu çok kıskanmış ve Lexus'u çıkarmış..
Dahası, Avrupa pazarına satmak istemiş ve bütün tv lere reklam vermişler..
Neyse dahasını sonra anlatayım sana, uzun olur şimdi 😂😂
Vallahi benim bildiğim kadarıyla çoğu modelinde Mercedes eskiden beri Renault motoru kullaniyo kanka 😀
Japonlar mı kıskanmış saclama kanka Japonlar kimseyi kiskanmaz yanlışın var 😀😀Lexus eskiden beri var çıkarmak ne alaka Abd Kanada da en çok satan premium marka Avrupa da satmasına gerek bile yok
Ya beni eksileyip durma 😏
Mercedes diyorum, BMW'ye göre biraz daha konfor ve lüks odaklı.
Mercedes diyorum. Sizden bir de daha lüx arabaların da sorularını bekliyoruz;)
Mercedes. Şahsi aracım Audi şirket aracım Mercedes şu an, şahsi aracımı muadili olan mercedesle değiştirmeyi düşünüyorum hatta bi süredir ama kararsızım. Bmw M dışında Mercedes e rakip olacak bi araç değil bence.
BMW daha çok spor araç tarzı
Ama Mercedes daha çok luxse odaklı ve ağır araba olduğu için Mercedes tercihim.
Mercedes s63AMG hem işe gider, hem piste gider tam kriterlerime göre bi V8 ama bi LaFerrari değil😂😂
Almışken kesinlikle Mercedes alırım BMW ye kim bakar Mercedes varken
BMW nin Audi nin yönetim kadrosu bile Mercedes'e biniyor. Mercedes diyorum Mercedes candır gerisi sadece heyecan 😁
BMW yi çok severim ama Mercedes burun farkıyla önde diyebilirim.
mercedes spin atmasıyla meşhurdur viraja hızlı girip arkasını kaydıracak ol arka ön tarafa gelir
uzun süre bmw 3 serisi kullanmış biri olarak söylüyorum BMW
Çok mütevaziyimdir bu ikisi arasında seçim yapmam
Bmw bana çok yakışıklı geliyor.
Mercedes seçerdim ama asla alamam bu aracı ben
Buna niye dislike olum ben alamam ben niye dislike atar bi insan neyimi beğenmedin gaydın da sana mercedes alamam diye mi üzüldün bana mı aşıktın
Mercedes varken Bmw'nin hükmü oluyormuydu..
Ilk olan
Hiçbiri. Ben TOGG bekliyorum
Ask 3 harfdir
BMW
Mercedes tabiki
Mercedese aşığım
Mercedes
Bmw tabiki.
Yan vercez Bmw lazım :d
Offf olm bmw yakıyoo vallahi
mercedes
Bmw tabiki de