Merhaba millet araba Alicam Tofaş alcak param var ama eski kasa mercedes alabilirim tofaş Broadway vs mi fotograf taki gibi bir arabamı ikiside ayni fiyat ama mercedes eski ama mercedes abi ya 

Alacağınız Tofaş Kuş serisi rakam çerçevesinde bir Mercedes alacak olursanız, sanayi de epey bir ahbap edinmeniz kaçınılmaz..
Cevap
6Cevap
Bakımları düzgün yapılmış düzgün bir araç ise al derim. Dökük bir Mercedes ise hiç yanaşma verdiğin para kadar para harcasan adam edemezsin.
Broadway al. Hem az yakar, hem parçası kolay bulunur. Daha güçlü olanını almak istersen Fairway al.
Mercedes sağlam algısı var Türkiye de durum hiçte öyle değil cahil halkımızın uydurması Tofaş daha iyi
Tofaş diyosunuz yani
Aynen öyle Fiat ailesi araç piyasasin da çok eski Ferrari gibi markayı barındıran kuruluş sonuçta
İkiside değil 😂 rancrover ❤️
Ah be keşke okadar paramız olsa da bende onu alsam ama para buna yetiyor ve birde Tofaşa 😂😂
İnşallah
Mercedes al kaza yapsan ortadan ikiye bölünmez
Peki ya bozulunca parça yönünden nsisl olur
mersedes daha iyi bence varsın eski olsun
Bende öyle düşünüyorum
bu mersedeslerin akıllı eskitme olmayan serileri var, şu an hangileri hatırlamıyorum da araştır bulursan onlardan al daha az dert çıkarır
Hım tamam bakarım
Mercedes tabiki
Bana diyen biri esko araba bişey olur ve olursada Mercedes parçası çok pahalı olur dedi
Eski modellerin parçaları bulunur zaten ucuza ama km yi düşük bul yinede öyle al.
Ama tabi biliyorsunuz km düştükçe fiyat artıyor ama dediğinize bakarım
Onu denk getirmek zor işte ama çıkıyor bazen... Geçen sene 94 e200 vardı 40 bine 55 bin km de alamadım.
Hala arıyorsaniz inşallah aradığını bulursunuz bakicaz sadece al diyenler var alma diyenler var napahim bilemedim Tofaş da kötü ya en azından bu dahs iyi
Tofaş vs alma gerçekten...
Dikat ederim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?