Kimsenin zevkine karışmam, ta ki benim zevkimi ve huzurumu kaçırana kadar...
Modifiye yapacağım diye kimsenin abartılı egzoz sesini duymak zorunda değilim, kimsenin yüksek sesli müziğini dinlemek zorunda değilim, kimsenin led ışıklarla dolmuş farını karşıdan görüp kaza yapacak duruma gelmek zorunda değilim... SAYGI SAYGI SAYGI
Modifiye bir yaşam tarzıdır aslında kurallara uyarak da bazı modifiyeler yapılabiliyor ben daha çok limitlerde olan modifiyeleri tercih ediyorum. :D Her insanın arabası kendisine özeldir ve kendisinde bazı şeyler katmak ister yoksa öbür türlü araç kendisinin değil şirketin aracıymış gibi görünür. Ben araçlarda tatlı modifiyeleri seviyorum , eğer bir gün daha fazla modiye yükleyecek olursam sanırım bu araç trafikten çekilmiş sadece özel günlerde kullandığım bir araç olurdu.
etrafa bir rahatsızlık vermediği ve trafiği tehlikeye atmadığı sürece insanların zevklerine saygı duyulması gerektiğini düşünüyorum. kimi insan karşı cinse düşkündür kimisi futbola kimisi paraya. bu arkadaşlarında zevki bu. keyiflerine baksınlar.
Yaşam tarzı tabiki ama bir taraftan da suç .. gerçekten trafikte dikkat çekiyor bu tarz arabalar. Arabayı inceleyim derken kaza ile göz göze gelebiliyorsun. İşte bu yüzden suç olmaya devam etsin ki kimsenin canı yanmasın
Modifiyeyi seversin sevmezsin göreceli bi kavram o herkesin kendi kararı modifiye yapmayı sevip yapıyosa ve kimseyi rahatsız etmiyorsa bişey diyemem ama bazıları arkaya dev gibi hoparlör taktırıp sokağı inletiyo egzoza falan bişey taktırıp yine insanları rahatsız ediyorlar bunlar olmamalı ama insanları rahatsız etmiyorsan sıkıntı yok.
maalesef bana çirkin geliyor. Modifiye için harcanan zamana acıyorum, yapılanları da beğenmiyorum. Bana tatminsiz kasaba kültürünün sığ bir parçası olarak geliyor.