Bir araba tutkunu olarak son ses gezenler suçlu başkasının görüşünü etkileyecek kadar saçma sapan ucuz aydınlatma kullanan suçlu arabayı aşırı basıp 10 km 15 km hızla giden trafiği alt üst eden insanları sınır eden suçlu arabayı bende kişiye özel olmasını savunuyorum ama şunu anlamayan insanlar var kendi özgürlüğü başkasının özgürlüğünü kısıtlayana kadar dır
Kesinlikle yaşam tarzı. Modifiye kişiselleştirmedir. Ama ben şahsen hiçbir arabaya modifiye yapmam. Tercih meselesi tabi. Ufak tefek film çamurluk vs. Hariç köklü değişimler yapmak yerine daha üst bir model araba için para ekleyip model yükseltmek bana göre daha mantıklı. Woswos a ferrari motoru takmak ne kadar gereksizse de bir bakıma zevk işidir tartışılmaz bakar geçilir.
Ayrıca böyle bir sorunun bir bayandan gelmesi de ilgi çekici :)
Bir modifiye tutkunu olarak yorum yapmam gerekirse
Çok güzel bi söz var "Benim özgürlüğümün başladığı yerde senin özgürlüğün biter" bu sözden yola çıkarsak kimsenin huzurunu kaçırmadığın zaman hepsi serbest bu bir çeşit yaşam asla suç olamaz gece 2 de son ses müzikle mahalleden geçmek suç ama otoyolda egzoz sesi ses sisteminin sesi suç değildir o yaşamaktır.
Çok sevmeme rağmen ayarı olmayan farlar led veya xenon farlar insanları çok rahatsız ediyor yapmamak lazım
Baba günümüzde farları beyaz, jantları da ince yanak yapınca modifiye yaptık sanıyorlar. O mk farlarını bi gün çıkarıp kafasına vurucam birinin az kaldı. Kör olduk mq
ben yapıyorum şu aşada yorum yapanlar var o farı benım kafa vursunlar yerse :D
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
He yaşam tarzı mk Türklerin yaşam tarzı anlayışı arka stoplara kadın çorabı takmak, çakma xenonla karşıdan gelenin gözlerini kör edip ana bacı küfür yemek