18 yasinda ehliyet aldim. 25 yaşındayım. 6 yıldır aktif trafikteyim. Babamin arabasini cok kullandim. Hatta babam ben olunca kendi sürmez yan koltuğa geçer. Ama nişanlım bana araba sürdürmüyor. Neden diyorum. Arabada erkek varsa o kullanir arabayi. Ben yan koltukta oturup, şoför koltugunda kadinin olmasindan rahatsiz oluyorum dedi. Iyi evlendigimizde hastalanirsan falan kendin kullan. Seni hastaneye götürmem. Sonucta yanimda erkek var. Kendi kendini götürürsun hastaneye. Uzun yolculuklarda da saatlerce sen sürersin kılımı kipirdatmam dedim. Oyle sey olur mu onlar farkli şey saglik soz konusu dedi. Ben bilmem deyip tribimi attim. Hayır ne oluyor seyi mi yere düşüyor yan koltukta kendi oturup, şoför kadin olunca. Artistse bunu babamin yaninda yapsin. Babam beni şoför koltuguna oturtur, yan koltuga kendi oturur, damadini arkaya otutturur bu bana ettigi laflari babam duysa.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılYanlış anlama da senin nişanlın Gerçekten aşırı cahil biri ne alakası var sanki neymiş erkek adam kullanırmis kadın kullanmasından rahatsız oluyor musda hay ben onun zihniyetine tövbe yarabbim ya en güzeli ayrıl gitsin bırak o malı ben olsam sevdiğim kızda kullanabilir arabami ne olcak ki rahatsız olmak nedir tersine çok mutlu olurum onu izlemek beni çok mutlu eder 😊 Araba sürmeyi bildikten sonra kadın erkek farketmez kadında genç kızda kullanır araba kullanmanin cinsiyeti olmaz ulan bi bitmediler böyle cahil zihniyet ya
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılŞimdi anladığım kadarı ile araç sizin ve bu arkadaş kendisi kullanacakmış? tek bir kelime ile cevaplarım sebep?
Kendin kullanacaksan kendi aracınıngit kullan benimkini değil, daha şimdiden böyle marazalar çıkarıyorsa ileride olacakları tahmin edemiyorum00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAcil bir durumda tabi kullanırım ama trafikte. Aynı yerden çıkış yapılıyorsa erkek kullanabilir bunun tartışmasını yapmam. Ama başka yerden arabayla ben gelirsem de in ben süreceğim erkek sürer derse hayırdır derim. Tüm erkekler de adamım diye geçiniyor ya çok komik oluyor. Erkek çok da herkes adam değil bazı kızlar erkeklerden daha adam.
00 Yorumla
- Arabalar konusunda 330 cevap paylaştı.
s +1 yılBöyle düşünen biriyle birlikte olmazdım. Yaşıt sayılırız ve ben de 7 yıldır falan aktif kullanıyorum. Son zamanlarda sıkıldım ama kullanmaktan mesela, babamla çıktıysak sen kullan diyorum. İlerde evlensem de aktif kullanmak istemem çok ama böyle derse de kıyamet kopar
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
127
Cevap
127Cevap
+1 yılTopluma karışmamış, okumamış biri olduğu belli ya da kendini geliştirmeniş çünlü geliştirseydi erkek baskınkığı düşüncesinden kurtulurdu belki ama malesef bu zihniyetle yetişip bu kafayla kalmış, ileride muhtemelen her konuda sana karışıcak laf söz ederler şöyle yapma, kadın kısmı karışmaz sen sus, kadın şunu yapmaz bunu yapmaz eşi olmadan bir yere gitmez demeye başlıycak, yani kısaca hep yanında ezileceksin biliyorum etrafta çok örneği var insanlar başta kendini saklayabilirler ama er ya da geç ortaya çıkar asıl düşünce yapıları senin de bunu evlenmeden görmen bir işaret bazı konularda da tartıp kendini şanslı sayarak bu arkadaştan kurtulmanı tavsiye ederim çünkü hiç kimse hor görülerek yaşamayı haketmiyor.
20 Yorumla
+1 yılEvet ne yazık ki ataerkil bir kültürde yaşamamızın bir eksisi buda. Düşününce iyi bile yok kat ettik. Başta kadınlar hiç araba kullanamaz düşüncesi olan erkeklerimiz çağ atlayıp erkek yanında kullanamaza geçti. Artık baktığım zaman trafikte erkek sürücü kadar kadın sürücü de görüyor olmak beni çok mutlu ediyor. Babalar olmasa belki de böyle olmayacaktı, benimde babam hep cesaretlendirip yanımda oturdu.. Sana tavsiyemse şu. Buluşacağınız zaman babandan araba iste ve ayrı ayrı gidip buluşun. Ben kendim gelirim de. Ayaklarının üstünde durabildiğini, başının çaresine bakabildiğini göster ona. Evlenince de ayrı araba istediğini söyle.
10 Yorumla
+1 yılBugün arabaya koymayan yarın erkek kuzenlerin görmeye gelince seni aynı odaya sokmaz. Böyle yobazlar işte bunlar. Ayrıca yol yakınken at şu nişanı. Dünyada erkek yokmuş gibi davranmayın. Milyon tane şerefsiz erkek varsa milyon tane de efendi, saygılı, görgülü ve fesat olmayan erkekler de var.
20 YorumlaArabalar konusunda 15,6b cevap paylaştı. Kadın neden araba kullanamazmış? 3 kadın rallici tanıdığım var. 6-7 sene önceki Eskişehir'deki rallilerde çok gördüm. Fişek gibi kullanıyorlar. Bu hafta sonu Eskişehir'de ralli var ve 2 Türk 1 Bulgar kadın rallici yarışıyor şu anda. Araba kullanmayı bırakmayın, ileride zorluk çekersiniz.
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMedeni uygar bir toplumda yaşasaydık da böyle saçma dertlerimiz olmasaydı. Ama kadın şoföre trafikte olayı kasti cinsel taciz sapkınlığına vardırma niyetiyle keyfi zevkine küfreden ne şoför koltuğunda oturan sığırlar gördü bu gözler iş hayatında. Nişanlının tutumu sana saçma kısıtlayıcı gelse de aslında ikinizin trafikte başınıza gelecek magandalılıktan sakınmaya çalışıyor. Bir sığırın direksiyon başında ona küfretmesiyle, nişanlısı olan kadına küfretmesi arasında insanı onuru haysiyeti konusunda cinayete götürebilecek kadar çok büyük fark var. Nişanlın bu ayrımın farkına varıyor olsa da bazı maganda sığırların umrunda olmuyor işte. Hayatınızdaki erkeğin her kısıtlamasını şahsi gurur meselesi yapmayın boşu boşuna. Kıskançlığımızın altında yapan sebepler, bazı hemcinslerimizin ne kadar sapık ve haysiyetsiz olduklarını sizden daha iyi biliyor olmamız
00 YorumlaEvren sana mesaj yolluyor işte..
Otur bir tart, karar ver diye
Biraz üzerinde düşün anlarsın.
Sonuçta buradan bakınca sadece trip değil bayağı üzülmüş görünüyorsun bu konuya.
Bence bu soruyu burada okumuş olsan ne yorum yapardın?
Objektif cevapla ve uygula.
Ama fevri davranma sakın. Detayları biz bilmiyoruz.
Kolay gelsin.10 Yorumla
+1 yılValla ben isterim eşim de sürsün..
Hatta bazen gelsin beni işten alsın havam olur valla :))
Makam şoförü gibi..
Ama şehir trafiği insanı çileden çıkarıyor..
Zerre kural bilmeyenler yüzünden hep tetiktesin.. Uzun yol o kadar yormuyor beni..
#Vesselam10 YorumlaBen kadınım ve çoğu erkekten daha güzel araba kullanıyorum.
Şu zamana kadar birçok insan kullandığım arabaya bindi ve yüzlerce "Sayende ön yargımı kırdım." cümlesi duydum.
Nişanlının kullandığı at gözlüğü, beynine hasar vermiş olmalı.10 YorumlaNişanlın geri kafalı Allah yardım etsin sana her konuda böyleyse yarın ev işinde yardım etmez cocuk olursa bebek bakmak kadın işi der gider yatar yol yakınken sen Bi düşün
40 Yorumla- Arabalar konusunda 344 cevap paylaştı.
+1 yılSenin nişanlından bir yol olmaz işin başındayken sen yol ver gitsin o geri kafalı mağara adamına...
70 Yorumla Suudi Arabistan'da bile geçtiğimiz sene kadınlara otomobil sürme hakkı verildi. Nişanlın hangi çağda yaşıyor merak ettim... 😂
50 Yorumla
+1 yılArabayı kullanmanın cinsiyeti olmaz. Çok iyi araba kullanan kadın sürücüler olduğu gibi çok kötü araba kullanan erkek sürücülere de şahit oldum. Acilen kafa yapısını değiştirmeli.
30 Yorumla- Arabalar konusunda 455 cevap paylaştı.
+1 yılBu konu sizin denk olmadığınızı gösterir bakış açıniz farklı. Ya sen ona, ya o sana uyum sağlayamayacaksa, evlendiginizde her zaman sorun yaşanır, bunu çözmeden sakın evleneyim demeyin...
30 Yorumla
+1 yılYerinde olsam o zihniyette biriyle evlenmem. Diğer konularda da böyle davranacak hiç çekilmez. Tabi bazı kadınlar gibi erkeğim ihtiyaçlarımı görür bana iş yaptırmaz kafasındaysan bilmem. O kafada değilsin tabi soruyu okudum farkındayım 🙃
10 Yorumla
+1 yılUlan bunları nişanlanmak için çok mu arıyorsunuz? Az beyin kullansanız bunların şansı yok. O tamamen kendine bağımlı birini istiyor senim çalıştırmaz da. Kendine yeten kadın onun en büyük korkusu
20 YorumlaAraba sürmek erkeğe keyif verir. Ayrıca arabasına değer veren erkek hiç kimseye arabasını vermez çünkü o onun için değerlidir hele parasını zorla toplayıp almışsa onun değerlidir. Ayrıca erkekler kadınlara güvenmeye biliyor.
00 Yorumla
+1 yılSaçma bir şeye takılmış ama muhtemelen senle ilgili değildir millet trafikte kadınlara karşı çok ön yargılı ve kaba buda senin yanında öyle bir şeye şahit olmak istemiyor gibi davranıyor yanlış ama doğru bir şekilde kabul ettirmek gerek
00 Yorumla
+1 yılİşte bu gelecekteki yaşayacağınız bütün sorunlarınızı şimdiden belli eden bir konuşma. nato mermer nato kafa değişmez bir cehalet.
50 Yorumla
+1 yılhanzo ya bak dingile bak hele hele
erkeğe bak erkeğe kadına hiçbir şey yaptırmaz her şeyi kendisi yapar hatta kadını aşağı görür
lütfen böyle birini seçmek istediğine emin olup olmadığını bir daha düşün bayağı saçma konuşmalar00 YorumlaBence çok geri kafalı bırak otomobili kadın şehirler arası otobüs kaptanları bile var kadın tırcılar bile var ya onlara ne demeli senin nişanlın zevkine sürmen için otomobili vermiyor onlar günlerce evlerinden uzak yasıyor
00 YorumlaYa böyle boş insanlarla bile bile niye sevgili oluyorsunuz nişanlanıyorsunuz ya da evleniyorsunuz ki
Tabiki kendi tercihiniz ona birşey diyemem ama NEDEN?10 Yorumla
+1 yılSana bir şey söyliim mi madem o kadar totosu rahat beyefendinin sana da araba alsin benin 2 qrabqsiboan akrabalarim da vardı ve normalde de var sen de onun için direksiyona geçme anlar
10 Yorumla
+1 yılBu kafayla giderse çok uzun yaşar mı bilemedim. Harbiden bazı erkeklere diyecek söz bulamıyorum. Ben olsam ona arabayla mutluluklar diler yoluma bakardım. keyifli günler.
10 Yorumla
+1 yılYa amaan. Bu gerçekten geri kafalı düşünce biçiminde olan insanlara nasıl tahammül ediyorsunuz ya? Bunu diyen yarın bir gün erkek adam aldatır da der, erkek adam döver de der. Der yani.
10 YorumlaKimler neler neler diyor, bazilari kadinin araba kullanmasi haramdir diyor.
Arabistanda kadinlarin araba kullanmasina yeni izin verildi.
Nisani at seni geri ceker o.10 Yorumla
+1 yılNişanlına söyle otursun yanıma.. 10 dakika sonra ağlayarak kusturmaz isem bırakırım araba kullanmayı.
Sonra yalvarır sana sen haklısın ne olur beni yanlış anlama diye. :)10 Yorumla
+1 yılYürüyen bir ataerkil cahiliyle yüzük takmışsın tebrikler 🎉🎊
40 Yorumla
+1 yılbabanin yaninda soyleyemedigi seyi sana tekken dayatmasida nasil bi erkekliktir anlamadim. Ona de ki erkekligi cok yanlis yerlerde ariyor.
20 Yorumla
+1 yılSuudi Arabistan da bile arabayı kadınlar kullanıyor. Bu arkadaş cahiliye döneminden kalma bence. En kısa zamanda onu tozlu raflarına geri koy
20 Yorumla
+1 yılIleride ben erkegim yaparimda der bu adam. Cok ilgincsiniz nasil seviyorsunuz basmıyorsunuz ona o an tekmeyi anlamiyorum
20 YorumlaBu düşünce yapısına çoğu erkek sahip. Yanlış mı? Evet, yanlış.
Bir kadının kullandığı arabada yan koltukta oturduklarında ne oluyor sanki.20 Yorumla
+1 yılHanzonun aptallığına bak, bir ömür sen sürdüremezsin; resmi ayrılıklarla uğraşmaya kalmadan bitir kurtul
20 Yorumla
+1 yılBence hemen ayrılmalısın geri kafalı insanlar gecimsiz olur benim eşim olsa altına araba alırım gururda duyarım
20 YorumlaO kadar çok kötü kullanan kadın var ki , iyi kullananlarda arada kaynıyo gidiyolar 😄😄 kötü kullanan erkekte çok ama sordan herkes formula 1 pilotu... İyi araba sürmeyi hızlı kullanmak sananlara lafım yok. Niaşnlın sadece ön yargılarını aşamamış zamanla anlar oda iyi sürdüğünü
00 Yorumla
+1 yılNe alakaa yaa ara sırada sana kullandırsın hay yimişim erkekliğini onun içinde erkeklik mi aranırr seninde gönlün ara sırada sen kullan demeli zaten bunun cinsiyetle alakası yok yanlış bi düşünce bu
00 Yorumla
+1 yılKuzenim ehliyet aldı 3-4 yıldır aktif olarak kullanıyor çocuklarını okula filan da götürüyordu ama babası hastayken kullanmasına izin vermedi abim hastaneye götürüp geldi bizden rica ettiler işin ilginç yanı kuzenimin babasının da ehliyeti yok ama kızına güvenmiyor tamamen cehalet bence o kişiyle ilişkini tekrar bir gözden geçir
00 Yorumla
+1 yılHeh adammış ya yürüsün gitsin bundan ne erkek olur nede adam yol ver gitsin daha bu erkek kadın ayrımı yapıyorsa daha çokk işin var senin daha başlangıç daha neler çıkıcak.
00 Yorumla
+1 yılBabanı unut artık siz evlenecekseniz birlikte aldığınız kararlar önemli başkasının ne düşündüğü önemli değil nişanlın bence yanlış düşünüyor ama düşüncesi sabit işe de yapacak birşey yok
00 Yorumla
+1 yılBu adam evlendiğinde kadin varken erkek adama yemek yapmak düşmez derse şaşırmam
30 Yorumla
+1 yılYol yakınken böyle bir tipten ayrılmanı tavsiye etmek dışında yazılacak her şeyi gereksiz görüyorum.
30 Yorumla
+1 yılHemen o nişanı atmalısın, hayatı zindan eder bu sana. Çalışmana bile engel olabilir..
30 YorumlaVar boyle davarlar umursama. Yav hee hee de gec anlamaz cunku
30 Yorumla
+1 yılBugünde bir dengesiz tanıdık çok şükür. Ne biçim adamlar var yaa.
30 Yorumla
+1 yılBen araba alayım sevgiline carpayim görsün gününü hashhshs
32 Yorumla
+1 yılErkek milleti kadinlarin hiçbir konuda onlardan önde olması istemez. Böyle bir adamla ömür geçer mi be. Direkt bırak!
10 YorumlaEee sizin değerinizi anlayan adamlara sümük vermeyin, size hayatı zindan edicek adamlara hayatınızı verin
11 Yorumla- +1 yıl
Bunlar böyle abi değer vereni sevmezler sonra da neden biz değer görmüyoruz diye ağlıyorlar
+1 yılCok mu aradin bunu? Tamam genelde erkek kullanir ama bazen kadinda surebilir bunda ne sakinca var. Bos konusuyor. ya da kendi arabani al en iyisi o
10 Yorumla
+1 yılKadınların aşık olduğu taş fırın erkeği, beş on kalaslar böyle işte. Size iyilik yaramaz ya. Gidip kaba saba adamların uğruna ölürseniz kimseden de anlayış beklemeyin.
14 Yorumla- +1 yıl
Amon hutep adına... gerçekten böyle 😅
+1 yılbu tür mağradan gelme anlayışsın çatışmacı insanları nerden buluyorsunuzj? ağır abi sevdasına devammmm
10 YorumlaKimsenin ilişkisine karışamam ama böyle baştan kadın onu yapamaz, bunu yapamaz diyorsa ilerde sıkıntı çıkabilir. Çok saçma bence sen istediğini yap.
70 Yorumla
+1 yılAranızda cinsellik oldu mu bilmiyorum ama bu adam ile ömrün geçmez bencillik ve ego tamamen
20 Yorumla
+1 yılÇok itici geldi..
Bu kafa yapısıyla daha nelere karışacak kimbilir..20 Yorumla
+1 yılYa bir sey dene ve babanın yanında bu konuyu aç lütfeeeeeeeennnn. O zaman görsün anyayı konyayı neymiş 😄
00 YorumlaBaban aynı benim kafadan ya bayan varken bende kullanmam arabayı çok acil hızlı gidilmesi gerekmedikçe o kullansın
010 Yorumla- +1 yıl
Hız yapmayı seven kadınlar da var.
- +1 yıl
:) kadına güvenmediği i belli ediyorsun ama böyle.
- +1 yıl
Acil durumda ben kullanmayı tercih ederim soğuk kanlı bir insan olarak :) asla bir erkeğin panikli haline bırakmam. Hız da yaparim sorun olmaz
- +1 yıl
Teşekkür ederim😂
- +1 yıl
Hdjs İstanbul'da taxi ye biniyorum😂
Tamamda kadınların kendisi erkek varken bize araba kullandırıyorsun diye kızıyorlar banada sizde ne kadar garipsiniz
01 Yorumla- +1 yıl
Ne kadar saçma. Araba kullanmanın cinsiyeti mi olur
+1 yılBuna neden izin verip kendini küçültüyosun, veya bu zihniyetteki tiple nasıl nişanlı kalıyosun. Sonra erkekler şu bu vs ağlamayın cidden
00 YorumlaSen yol yakınken sal gitsin onu. Ya da baban ona güzel bir ayar versin. Ama ilerde bu geri kafalılığıyla senin canını daha çok sıkar o.
00 Yorumla
+1 yılduysun baban bence bunları ciddiyim... geri kafalı hanzo pardon da.. ne alaka acaba kendi. olunca olmazmış saçma
00 Yorumlaİlişkinizi bir gözden geçirin derim. Nişanlıyken böyleyse evlendikten sonra ne yapar bilemedim seni bastırabilir.
00 Yorumlaneyini garipsiyosun bunu anlamadim.. Nisan yaptigin adami hic mi tanimadin bugune kadar? yarin da cocuk yapip ayrilirsiniz..😒
00 Yorumla- Devamını Gör (194)
Devamını Gör(239)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem