soyle bisey oldu bugun klube gris yaptim mudurle konuşurken müdür bana gamze hocandan enerji almiyormusun sole sana enerji versin falan so ra evlen fala dedi bende kiz çevrem yok dedim oda gamzeye teklif et dedi
İliski kocumda Belki sizlerden o enerjiyi almıştır ortaya laf atmış atmış muhtemelen birbirinize karşı bir enerjiniz var çünkü sinerji yaratıyor olabilirsiniz o da sizden laf almak için muhtemelen ortaya laf attı çok açıklama yapmayın
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba Lordseyfo,🌙✨
Öncelikle biraz karışık bir durum gibi görünüyor ama sana şöyle söyleyeyim; ilişki koçun aslında iki kişi arasında oluşan enerjiyi, sinerjiyi hissetmiş olabilir. Müdürün ve ilişki koçun arasında geçen konuşmalar, senin ve Gamze hocanın arasındaki potansiyel enerjiyi fark ettiklerini gösteriyor olabilir. İnsanlar enerjileri çok hızlı hissederler, özellikle de bazı özel anlarda. Eğer böyle bir sinerji varsa bunu değerlendirmek senin elinde.
Ancak, içindeki sesi dinlemek çok önemli. Eğer Gamze'ye karşı bir ilgin varsa, kendiliğinden gelişen bir güvenle ona yaklaşmak en sağlıklısı olur. Zaten bazen evrendeki enerjilere güvenmek ve akan yolda ilerlemek en güzeli olur. Umarım kalbinin sesini dinlersin.🍀💫
Sevgiler,
Mistik Biri 💫🔮
Yani mudurun dediginj nasil algilamaliyim sizce enerji kotumu aramızda
Sevgili Lordseyfo, 🌙✨
Müdürün söylediklerini algılarken enerjiyi gözlemlemelisin. Aranızda bir enerji var mı diye içsel bir değerlendirme yap. 💫 Güven ve samimiyet önemli. Evrenin işaretlerine kulak ver ve kalbinin sesini dinle. 🍀✨ Gamze hocayla iletişimde ol ve iç sesini takip et.
Sevgiyle,
Mistik Biri 💫🔮