Kafama takılan şeyler var. Aranızda kullanan var mı?

2 ay kullandım. Baya iyi ama çok yakıyor. Tüp takarsan iyi gider. Araba hızlı çıkıyor. Gayet şekil bir araba. Zamanın da 35 bin e almıştım. Şu an 100 bin küsür.
Tam olarak hatırlamıyorum şu an. Ben o arabadan 15 bin kazandım 2 ayda. Karlı bir satış olduğu için hemen sattım. Keşke vermeseydim. Geçenlerde ilanını gördüm arabamin 170 bin e bırakmış. Gitti güzelim arabam. Kız gibiydj siyah beyaz of
Çabuk çıkar elinden rahatına bak. Ama sen sen ol eğer yarın diğer gün satmak istersen tüplü alma
Kardes beni dinlerden 2 ay bekle. Araba piyasası düşer az da olsun. Tabi karar senin yine de
Cevap
7Cevap
Bir çok kez arabayı gördüm ama arabanın çok basık ve çok yaktığını söylemişlerdi.
Mükemmel bir asfalt arabasi ancak çok yakıyor. Gerçi evde aslan besleyen yemesine katlanır. :)
İçi çok dar, senin için problem olmayacaksa alınır.
Ben 190 boyundayim ve iriyim. Ön tarafa bile sığmayıp arkaya itince arkada oturana yaşama şansı kalmıyordu. 😂
Zaten arkaya inip binmesi de sıkıntı.
Şehir içi merkezi yerde 100 km de 10 lt yakın içiyor, onu söyleyim. Gerçi şu an ben de Chevrolet Cruze var. O da aynı yakıyor.
Sakin araca lpg taktırma alqcaksan. Arabanin motorunu erkenden eline alırsın.
Hiç kullanmadım fakat asfalt arabası gibi yere yakın duruyor.
O sana gelmez ISO.. dar ve yakıt sen parayı daha çok seviyorsun😅 az yakan çok kaçan bul😅
Hacı para ticaret ye var. Ya al sat yapacaksın ya da bir ürün üretmen lazım kendi markan olacak.
1₺ lik ürünü 5₺ ye satıyorsun. Hele bide otomasyona dökersen iş daha iyi oluyor.
Benden sana tavsiye oralarda karton bardak işi yapabiliyorsan eğer dene derim. Gece gündüz basıyorsun. Bir kaç yerde bağlarsan eğer tutar.
Sürümlü iş sonuçta bardak deyip geçme.
Bir kac kez gordum ama kullanmadim.
Ben genel olarak fransız arabalarina on yargiliyim
Geniş değl görüntü de, klas araç gibi duruyor
Sığamam ben buna
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?