Bende 2005 model BMW 3 serisi var onu verip üstüne e90 92 ya da e60 bakıyorum ama asıl istediğim f30 oda baya bi zamnlanmış 2012 model 316i buldum kaplamalı güzel baya ama ağır hasar kayıtlı sizce alınır mı kasko falan oluyor mu ağır hasar kayıtlı araçlara
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Tercih meselesi ama ben ağır hasar kayıtlı bir arabayı veya hasarlı arabayı tercih etmem..
Şaselerde direklerde havuzlarda işlem yoksa alınır abimde 1 parça boyalı f30 var ama ağır hasar kaydı işlemişler alırken vardı sıkıntı etmedi
anladım boya olarak tavan ve kapı içlerinde yok yazmış demekki diğer yerler bealtı boyalı kaput sağ sol ön çamurluklar değişmiş demekki araba önden vurmuş kaza yaptıysa
Aynen araç önden kaza yapmış airbag açmıştır %99 ihtimal. binilir ama satarken sıkıntı yaşayabilirsin
anladım zaten anlaşamadık f30 diye şey yapmıştım bu galeriler kendilerni çakal sanıyor :D
Piyasa düştü denk getirirsin elbet
sanmıyorum 201 bindi genelde f30 lar 220 den pek aşağı yok artık ya benimki e46 ya da e90 sedan ya da daha çok istediğim e92 coupe ya da e60
Denk düşünce yapışırsın olmadı e60 alırsın :))
aynen geçen buldum 130 verdi benim araca üstüne 60 falan işte ama km 297 di sanırım 2008 ya da 2009 520 idi
2. El fiyatlar iyice düşecek.
Kendi aracınızı satıp 7-8 ay idare edin sıfırda bile fiyatlar inecek.
.
sanmam türkiyede ben hiç düştüğünü görmedim coronadan dolayı yükseltiler ama avrupa amerikada araba fiyatları aynı
kanka alman arabalarının bı sevılme nedenı ıse sanayı ustalarının ekmek teknesı dıye bılırım
ağır hasarlı da olsa serviste yapıldıysa birşey olmaz bence sadece fiyatları ucuz oluyor ve kasko pek yapılmıyor sanırım bizim bi arkadaşta pegeout 208 vardı ağır hasarlıydı güzeldi gene ağır hasarlı volvo 2009 model coupe la takas yapmış
Ağır hasar kayıtlı şahsen almazdım. Ufak tefek hasarlar olabilir.
normalde e90 sedan e92 coupe veya e60 bakıyorum da f30 daha çok hoşuma gidiyor bi tane buldum 201 bine dedim onumu alsam ağır hasar kaydı varmış tavan ve kapı içlerinde boya yoktur yazmış motor şanzuman çok güzeldir yazmış
Valla ikinci el piyasasinda çok üçkağit dönüyor dostum. İyısi mi almaya karar verirsen otorapor gibi sağlam bir expere git derim. Tabi son tercih senin.
Hasarı neresinden aldığına göre değişir.. Hava yastıkları açılmış Bir arabayı almam, Ama bazen ağır hasarlı yazıyor aslında arabanın yürüyen aksamına verilen bir zarar yok O arabayı alabilirim
anladım benim araba tramer yok f30 görüncede ne bilim onumu alsam dedim biraz yüksk model istiyorum normalde 3 serisi e90 seda e92 coupe ve ya 5 serisi e60 bakıyordum bunuda görünce acaba alsammı dedim kaput sağ sol ön çamurluk değişmiş tavan ve kapı içleri boya yok yazmış şanzuman kondisyonu çok güzel yazmıiş
Fiyata bağlı
201.000 tl yazmış işte bende 145 yazmıştım bakalım kabul ederse alınır mı
normalde ağır hasarlı pert almak niyetim yok da e90 sedanı sevmiyorum ama coupe güzel ondada tam birşey bulamadık ya da anlaşamadık şimdide 520 e60 bakıyorum ama içimden hep f30 geçiyor dedim en azından 2012 model hem f30 e90 olsaydı almam zaten hasarlı
Kabul etmez bence, ama 145 e daha farklı markalara bakabilirsin, clio, i20, corolla...
yok be geçen e60 bulmuştum adam 130 verdi ama km 297 ama temizdi km den vazgeçtim zaten bmw 4 serisi var bunu günlük kullanıyorum e46 yı ilk aracım olduğu için kıymetliydi ama satalım artık demi bi nevi yatırımlık bu al sat gibi
bmw den başka norml eko araç almam belki audi a5 coupe olabilir gçen rcz anlaşmıştım vazgeçirdi arkadaşlar üstüne 25 ya da 30 verip düşünmüştüm