ikisinin arasından mazda. yoksa mazda da çok tercih edilebilir bi marka değil bence. servis sıkıntısı, opsiyon fazlalığından kaynaklanan saçma fiyat farkları vs.
Soran
1 ay
Mazda Türkiye ye pek araç gondermiyo tercih edilmediği ile alakalı değil Mazda lüks premium araçlar üretip satar genelde lüks satışını yurtdışında yapar Abd Avrupa da en çok satan lüks marka olarak Lexus Acura İnfiniti den sonra Mazda geliyo özelikle Rusya da Uzakdoğuda da son atakların da yok sattı hatta geçen aylarda dünya da en çok satılan üstü açık araba Mazda dan çıktı MX5 serisine girip bakabilirsin Raoster sınıfının lideri 😀
Kolay kolay tamir görmez benim meleğim tank gibidir zaten bu seriyi kalın çelik metal kaplama zırhlı yaptı canım Mazdam sence ne kadar dır bu canavar bakışlara bak be 😀
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
35Anladım kanka yanlız CX9 da dağ bayır da kullanılır 😀
Lada off road
Mazda SUV
Orası öyle tabi kanka yani kullanmak isteyen kullanır demek istedim😀
Yani Lada daha ucuz sağlamlık olarak Mazda daha iyi fiyatı baya yukarlarda nasıl alınacaksa artık kanka 😀
ama sen hangisini seviyorsan onu al
Lexus Subaru Acura Mazda İnfinity Honda kanka en çok favorim 😀👍
Neden Mazda 😀
ikisinin arasından mazda. yoksa mazda da çok tercih edilebilir bi marka değil bence. servis sıkıntısı, opsiyon fazlalığından kaynaklanan saçma fiyat farkları vs.
Mazda Türkiye ye pek araç gondermiyo tercih edilmediği ile alakalı değil Mazda lüks premium araçlar üretip satar genelde lüks satışını yurtdışında yapar Abd Avrupa da en çok satan lüks marka olarak Lexus Acura İnfiniti den sonra Mazda geliyo özelikle Rusya da Uzakdoğuda da son atakların da yok sattı hatta geçen aylarda dünya da en çok satılan üstü açık araba Mazda dan çıktı MX5 serisine girip bakabilirsin Raoster sınıfının lideri 😀
kanka kasma ya hiçbirini alıcak paramız yok zaten :D doldurma beynini bunlarla :D
Kanka kasma ile alakası yok Mazda sağlam firmadır yani bunu demek istedim Vallahi bir piyango tutturayım ilk isim CX9 Carbon 2021 Edition almak 😀
İşte burada benim meleğim 🥰
loto ganyan falan da oyna birinden biri tutar :D :D
https://hizliresim.com/LTninV
güzelmiş :)
Kolay kolay tamir görmez benim meleğim tank gibidir zaten bu seriyi kalın çelik metal kaplama zırhlı yaptı canım Mazdam sence ne kadar dır bu canavar bakışlara bak be 😀
sen üç milyar yedi yüz elli milyon. sen bu parayı sen ne yaptın :D :D :D
Sence ne kadardır kanka bu canavar standart piyasa değeri nedir 2021 full paket 😀 farzet yarın geldi Türkiye ye gelecekmiş zaten haftaya
Tahminen fiyat ver şaka yapmadan 🙂
400-500.000 falan?
1.500 desem ne dersin 😀
oyuncağı mı :D
Gerçeği bir buçuk milyon diyom ne oyuncağı 😀😀
piyangoyu bekle :D
Sence şans yüzüme güler de bana çıkar mı 😀
valla kanka zor :D :D
2 aydır oynuyom bir türlü tutturamıyom ne piyango çıktı nede kazı kazan nede şans topu kanka 🤨
wowowowo haram :D :D
Sanaldan oynuyom gerçekte değil o haram sayılmaz 🤨
Sebeb 🙂
Lada Samara değil resimdeki yanlız 😀
Lada Samara ya bindim
Doğrudur bu anket için sordum moruk ben 😀
Ninva
Hangisi daha sağlamdır sence 😀
Niva da arkdaşım da vardı 1995 model
Lada sağlamdır
Mazda dan sağlam mı 😀😀
Tasarım olarak mı Lada dediniz sağlamlık olarak mı 😀
1980 model lada 🥰 eski arabalara aşığım hem de sağlam
Mazda nın da var daha eski arabaları 😀her neyse sağlamlığa gelince Mazda dünya piyasasında en önde dünya da en az arıza veren firma olarak seçildi
Sebeb😀
Tasarım olarak mı Lada dediniz hocam Sağlamlık olarak mı 😀