Mazda markası hakkında ne düşünüyorsunuz? Öyle bir arabanız oldu mu?

Mazda satın alınabilecek bir araba mıdır? Daha önce sizin mazdanız oldu mu? Ne gibi sorunlar yaşadınız, ya da bir sorun yaşadınız mı? Bunu sorma nedenim, Mazda markalı arabalar, genelde dış görünüş ve tasarım olarak sportif ve şık. Bir çekiciliği var. Ayrıca japon arabası, motoru iyidir, sağlamdır diye bir yorum görmüştüm. Kardeşim Mazda'nın 91 model bir arabasını kullanıyordu, çok yakıt harcıyordu araba. Şimdi internetten mazdalara ve diğer araba modellerine baktığımda gördüm. Gerçektende Mazda'nın her modeli, fazla yakıt harcıyor. Dizeli bile benzinli kadar yakıt harcıyor. Yakıt dışında ne gibi bir dezavantajı var? Onu merak ediyorum. Motoru iyi, tamirciye pek uğramaz diyen birisi olmuştu. Bir kişiden değil, birçok kişiden duymak isterim. Sizin mazdanız olduğunda sorun yaşadınız mı, tamirciye çok gittiniz mi? O gitmemiştir belki onun arabası sağlamdır ama her model Mazda'nın her türü aynı olacak değil. Sizde Mazda'nın hangi modeli, segmenti vardı, siz memlunmuydunuz, duymak isterim. Çünkü bir kişinin yorumuyla değil. Onlarca kişinin yorumuyla aydınlanmak istiyorum

Mazda tavsiye ederim
Mazdaları tavsiye etmem, önermem
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Mazda markası hakkında ne düşünüyorsunuz? Öyle bir arabanız oldu mu?