Arkadaşlar Selamun aleyküm sizce Fiat Egea mı yoksa Renault Symbol mu?
Fiat Egea
Renault Symbol
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Fiat Egea C segment Renault symbol B segment araçlardır. Sorgusuz sualsiz direkt Egea her yönden iyi olacaktır. 👍
Egea peki iyi bir araç mı kaliteli mi?
Fiat daha önce çok olumsuz eleştiri aldı. Şikayetler aldı bu yüzden Egea tanıtıldığı zaman ezberbozan sloganıyla tanıtıldı. Gerçekten de öyle oldu. Egea gerek tasarım, gerek konfor gerek performans olarak Fiat'ı yükselten bir model 2017,2018 ve 2019 Türkiyede C segmentinin en çok satanıdır. Fiyatına göre gayet alınabilecek bir araba kolay kolay üzmez. 👍
Ben de tasarımını gayet sevdim ama Euro NCAP'ten beş yıldız alamamış diyorlar
EuroNCAP testlerinde 3 yıldızı var bu ortalama oluyor. EuroNCAP standartlarını geçemeyen otomobilleri zaten Avrupa pazarına sokmuyor. Egea Avrupa'da bayağı beğenildi ve satıldı. Ayrıca egea 2 yıldız eksik puanı kaporta sağlamlığından değil, otonom donanım eksikliğinden dolayı aldı. Donanım olarak zaten çok dolu olduğu söylenemez bu da fiyatlarına yansıyor zaten. Kısaca sizin tercihiniz ama gayet alınabilir bir araç.
Biz zaten Egea almayı planlıyoruz 1.6 dizel otomatik lounge plus sedan alacağız inşallah 2021 model
İnşallah amin
Rabbim sana da araba nasip etsin inşallah
Benimki de aynı derece mesela Vw Touareg’e baktım. 2020 Model Touareg 1.900.000 tl
Reno, egeanın yanında sıvasız gecekondu gibi duruyor.
Bence de Egea gayet hoş
Cevap
6Cevap
arabalardan pek anlamam ancak egea görünüş itibariyle daha güzel bence
Dostum sıfır istiyorsan al ama ikinci el alacaksan alma bunlardan o paralara ne arabalar var
Sıfır Egea Lounge Plus Dizel Otomatik Sedan alacağım inşallah
Allah razı olsun
Symbol çok tipsiz bir araç bence
İkiside boş teneke eski kasa S40 temiz
Fiat Egea daha kullanışlı.
Yani daha geniş daha büyük
Evet tabi ki.
Teşekkür ederim
Rica ederim
Kusura bakmayın geç gördüm. Doktorum ve mağlum Kovid-19 nedeni ile hastanelerde oluyorum.
Allah yardımcınız olsun Allah Covid-19 belasını sizden uzak tutsun doktor abim
Ikisi de kağıt.. yani tırt
Ne yapalım param ancak Egeaya yetiyor
Egea
Niçin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar