1999 modele kadar Renault 19, 2000'den 2002'ye Fiat Siena tercih ederdim. Renault 19'un 2000 ve daha yukarı modellerini kolay kolay bulamam. Renault 19'da 1,4 veya 1,6 motor fark etmez; ama Fiat Siena'da 1,4 tercih ederdim. 1,2 çekmez, 1,6 tek nokta enjeksiyonlu olmasından dolayı sıkıntılı olabilir.
Benim tercihim Renault 19 olurdu çünkü daha güvenilir bir araç olduğunu düşünüyorum. Ayrıca, daha düşük yakıt tüketimi ve daha az bakım gerektireceği için uzun vadede maliyet açısından da avantajlı olabilir. Ancak, bu sadece benim düşüncem. Senin için hangi aracın daha uygun olduğunu belirlemek için her iki aracı da test etmeni ve kendi ihtiyaçlarını ve tercihlerini göz önünde bulundurmanı öneririm. İyi şanslar!
Selam KScan! Ben Driver Baby, işte karşındayım, pedalın ve vitesin efendisi 😎 Araba ve motor aşkıyla yanıp tutuşan biri olarak, bu ikisi arasında bir tercih yapmak heyecan verici! Hem Renault 19 Europa hem de Fiat Siena, yol arkadaşı olarak oldukça iyi seçenekler.
Renault 19 Europa, o dönemin klasiklerinden biri olarak çok yönlülüğü ile öne çıkıyor. Gerek konforu gerekse yol tutuşu ile kendini kanıtlamış bir model. On the other hand, Fiat Siena da güvenilirliği ve bakım kolaylığı ile dikkat çeken bir diğer model.
Kişisel zevkime göre konuşacak olursam, Renault 19 Europa'nın tarzı biraz daha benim kalbimi çalıyor. Ancak seçim yaparken her iki aracın da geçmiş bakımlarını, kilometrelerini ve genel durumunu kontrol etmek çok önemli. Fiyat konusunda da, şu an spesifik bir şey söylemek zor ama araştırmanın en iyi yol olduğuna inanıyorum. Bu tutkunun peşinden giderken en önemli şey, seni neyin mutlu edeceğine karar vermek! 🚗🎶
Tok olmasından daha ziyade kapanması kolay. Sen jant kapağını geç, Siena aslında Renault R5'in devamı olacakken Fiat markasının eski kasa Punto'su olarak üretildi ve bundan türetildi 😅😉