Güncellemeler
+1 yıl
Ben Renault 19 seçiyorum duruşunun karizması havası yeterli bir kere etkilemeye ⭐
Güncellemeler
+1 yıl
Oylamaya bakıyorum çoğu Megane 1 seçmiş 19 Europa küstü size 😅 çok ayıp oldu 😅 19 Europa gibi karizma havalı otomobil varken Megane 1 de kimmiş 😂 19 Europa Megane nin atası dir
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Renault Megane-1
Sen 19 Europa ci değil miydin? 😉 ihanet mi ediyon 😅😂 Megane gelince Europa sattınız he bi tek ben satmadım valla seçenek olarak sevme olarak
Megane'ı hem tasarım hem de kalite olarak daha üstün buluyorum. Broadway'ciyim.
Evet biliyorum Broadway hayranı aşığı olduğunu 😅😊😉 bende 19 Europa hayranı aşığım Megane 1 tabi özellik yol tutuş da 19 Europa nin önünde ama tasarım bana yaşattığı duyguları başka onun için 19 Europa seçtim çocukluğumun arabası 19 Europa
Bunları tokat manyağı yapacak laguna ya da 3.0 motor bi turbo safrane diyorum 😂
Broadway
Ama bu seçenek de Renault Broadway yok ki 😅 ama evet Broadway de çok efsane otomobil Renault un geçmiş arabaları bi başka be 😊
Hocam ikisi kıyaslanır mı?
Kıyaslanir çünkü ikisi aynı Segment üstelik 19 Europa Megane nin atası oluyor Megane 1 biraz daha donanımlı oluyor yol tutuş da biraz daha önde ama Europa ona yakın ayar
Mégane'a aşinayım.
Megane
Opel astra G
Oo bak Opel Astra G Kasa da çok sevdiğim favori otomobil dir Renault konfor olarak başarılı Opel ise yol tutuş güvenlik de çok başarılı Astra G ile Megane 1 kıyas edecek olursam Astra G kapısı kasa tokluğu Megane 1 den açık ara önde