Arkadaşlar Hyundai Matrix 1.6 benzinli, alacağım. Görüşleriniz nelerdir?
(Not ; "Şu markayı al" demeyin. Çünkü 2005-2015 arasında Hyundai Getz , 2015-2020 arasında Accent Blue kullandım. Hyundai konforundan çok menmundum. Bir arkadaşımın "Honda Japon malı, Honda asla değer kaybetmez, Hondayla kaza yapan ölmez, Honda süper bir marka, Honda can ciğer" demesiyle Honda Jazz aldım, konfor, performans, ergonomi gibi konular nedeniyle sıkıntı yaşadım. Bu nedenle marka önerme abi. Hyundai'den çok menmunum.
(Not ; "Şu markayı al" demeyin. Çünkü 2005-2015 arasında Hyundai Getz , 2015-2020 arasında Accent Blue kullandım. Hyundai konforundan çok menmundum. Bir arkadaşımın "Honda Japon malı, Honda asla değer kaybetmez, Hondayla kaza yapan ölmez, Honda süper bir marka, Honda can ciğer" demesiyle Honda Jazz aldım, konfor, performans, ergonomi gibi konular nedeniyle sıkıntı yaşadım. Bu nedenle marka önerme abi. Hyundai'den çok menmunum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kıbrıs'ta yaşadığım dönemlerde çokça tercih edilen bir arabaydı. Öyle ciddi sorun çıkarmaz genişliği de artısı.
Teşekkürler hocam. Performansı nasıl? Bu konu hakkında bilginiz var mı?
Boş ağırlığı yaklaşık 1,5 ton. Manuel viteste biraz daha seri olabilir ama otomatikte sürüş konforlu olsa da performans biraz düşer.
Eyvallah hocam teşekkürler 🙏
1.5 crdi kullandım tam aile arabası ama ruhsat hususi olsun
Hocam sende biliyorsundur benzinli arabaların her zaman torku düşük olur. Acaba benzinli versiyonu (1.6, 103 beygir, 140 nm tork) gerçekten çekiş gücü olarak iyi mi? Çünkü araba 1300 kilo?
Tabiki dizelin tadını vermiyor 1.5 gerçekten efsane btadindan yenmiyor ama 1.6 da idare eder yaa çok performans derdinde değilsen rampa takintin yoksa tabi
Tamam hocam Eyvallah. 🙏
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!