Selam arkadaşlar, 2020 model Honda Civic almayı düşünüyorum, sizce memnun kalır mıyım? Tasarımı çok hoşuma gidiyor. Bu araç hakkında bana neler söyleyebilirsiniz?honda civic sedan
Bunlar ilk çıktığı zamanlarda, durduk yere kaportasının göçtüğünü öğrenmiştim. (Bir şey düşmesi veya vurma gibi değil, sadece kendiliğinden göçme). Sorunu giderdiler mi bilmiyorum; ama onun dışında araba çok güzel.
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Yaklaşık 2 ay kadar bu aracı kullanma fırsatı buldum. Kullandığım model 2017 model 1.5 İ-VTEC RS idi. Bu araç bence sınıfının en tutumlusu, hem de en serisi diyebilirim. Tutumludan kastım gerçekten bir yakıt cimrisi. Normalde benzinli araçlarla 700 km gittiğim köye ortalama 300 TL yakarken, bu araç ile ortalama 150-180 TL ile gittiğimi biliyorum. Bunun yanı sıra aldığınız performansta çok iyi. Gerek konfor, gerekse performans açısından çok memnun kaldım. Hız yaptığınız zaman asla konfordan yana bir problem olmuyor çünkü sarsıntı yaşamıyorsunuz. Çoğu araç belli bir hızda sarsıntı yaparken ben bu araçta bunu pek yaşamadım. Günümüz araç fiyatlarına bakarsak kesinlikle performans fiyat açısından tercih edilebilir.
Biraz meraklıyımdır arabalara, Honda'nın genelde dizeli tutulmaz, ağırlıklı atmosferik tüplü kullanımı var. O yüzden ileride satmak istediğinizde belki biraz problem yaşayabilirsiniz.
Fakat motor- kasa yapısı- dinamikleri olarak baktığınızda çok uyumlu bir araç. Dtec motor hakikaten başarılı bir motor ve yakıt tüketimi de oldukça az.
Yol tutuşu genel olarak arabanın iyi, ama 140'lardan sonra yol sesi biraz rahatsız edebilir bilginiz olsun.
Birde diğer araçlara göre yere bir tık daha yakın. Dağa bayıra pikniğe gidecekseniz o yollara hiç gelmez nazlanır, bilginiz olsun.
bilip bilmeden mercedes diyosunuz ne bu alman fanboyluğu kızlarda 550 binden başlıyor mercedes şu an bu araba 300 bşn ₺ şu an en performanslı araba fiyatına göre 500 binlik mercedesi 2 ye katlıyor serilikte benzinli olmasına rağmen okadar yakmıyor görünümü zaten efsane bişey