Hayal değil gerçek olacak gömü buldum sorması ayıp 🤔
Honda
Toyota
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Toyota ve Honda, her ikisi de kaliteli ve güvenilir araçlar üreten Japon markalarıdır. Ancak, hangi markanın sizin için daha iyi olduğunu belirlemek, ihtiyaçlarınıza ve tercihlerinize bağlıdır. İşte her iki markanın bazı özellikleri:
- **Kalite**: Honda, son derece güvenilir olmasıyla bilinirken, Toyota yüksek kaliteli bir marka olarak bilinir².
- **Fiyat**: Honda araçları genellikle Toyota araçlarından daha uygun fiyatlıdır².
- **Yakıt verimliliği**: Toyota genellikle Honda'dan daha yakıt verimlidir².
- **Güvenlik**: Her iki marka da güvenlik özelliklerine önem verir, ancak Honda'nın bu konuda bir üstünlüğü olabilir².
Ayrıca, belirli modeller arasında karşılaştırmalar da mevcuttur. Örneğin, küçük otomobiller kategorisinde, Honda'nın Civic modeli (8.7 puan), Toyota'nın Corolla (8.0 puan), Corolla Hybrid (7.8 puan) ve Prius (7.7 puan) modellerinin ortalama puanını geçerek bu turu kazanmıştır¹. Orta boy otomobiller kategorisinde de Honda'nın Accord modeli (8.4 puan) öne çıkmaktadır¹.
Hangi markayı tercih edeceğiniz tamamen sizin kişisel ihtiyaçlarınıza ve tercihlerinize bağlıdır. Her iki marka da kaliteli ve güvenilir araçlar sunar. İhtiyaçlarınıza en uygun modeli seçmek için daha fazla araştırma yapmanızı öneririm.
AYNEN ÖYLE 🙏👍👍👍
Cevap
27Cevap
Toyota diyorum. En sevdiğim Japon araba markası.
Ben Honda kullanıyorum ama tercih ve zevk meselesi elbette..
Honda
Toyota marka olarak hoiuma gitmiyor ama honda nın her serisi özgün ve muazzam spor çizgiler için yaratılmış bir marka
Toyota nın ne modelleri var bir gorsen böyle konuşmazdın 😅
yaş ile alakalı aslında
35 e kadar honda, 35 ten sonra toyota
Anladım 😅
Hangisi daha uzun ömürlü onu araştır dış görünüş yanıltıcı mesela Tofaşlar çok sağlam 😂🤣
Toyo Toyota toyo Toyota çıkarım senle her yola Toyota.
Rüyada değil gerçekte 🤔
Hangisi daha iyiyse veya bütçe dostuysa onu alın.
Toyota arıza yapmıyor fazla o sebeple Toyota’dan kolay kolay vazgeçebileceğim sanmıyorum
Daha kaliteli konforlu ve ustaları çok hem piyasaaısa iyi al sat bin 🙃
Ben Toyota'cıyım ama Honda alsan da pişman olmazsın. Mazda ile birlikte dünyanın en güvenilir markaları bunlar.
Bu arabalar gerçek mi
Genel olarak Toyota derim
Toyota al gözüme daha güzel gözüktü sanki 🤔
Toyota bence ama Honda da iyi şimdi
Bana ne dersen de ben Honda derim
Toyota nın da hakkını yememek lazım
ikiside fenaaa beee👍
Görseldeki derim 🙂
Ikiside güzel olur
Honda.
Toyota
Honda derim