Arabam yeni değil (2002 model) ve 7,5 senedir kullanıyorum. Birtakım sorunları onu korkutursa bilemem. LPG sisteminin sıcak havalarda hassas oluşu nedeniyle araba sarsıntılı çalışmaya başlıyor, devirleri düşüyor ve motoru boğuluyor. Yaşadığım yerdeki ustalar da, fahiş fiyat istediklerinden dolayı yaptıramıyorum. Kız, beni bu sebepten terk eder mi bilemem. Para konusuna gelince, kafelerde belli sınırın üzerinde bir şeyler alamıyor ve yiyemiyorum. Kız benden 3/4 pahalı yiyecek, ben kızdan 1/4 ucuz yiyeceğim. Bu takıntımdan kurtulamıyorum. Hafif derecede cimrilik var. Daha çok tutumluyum.
Maalesef erdemli ahlaklı kadın sayısı her geçengün azalıyor tabi ki her kadın aynı değil ama genel olarak ülkemizde kendi ayakları üstünde durma azmi olmayan başarısız iradesiz basiretsiz kadınlar yine kendileri gibi başarısız basiretsiz erkelerin basit oyunları ve göz doldurmaları ile kendilerini peşkeş çekiyorlar mendil gibi kullandırıp kendilerini çöpe artırıyorlar burası TÜRKİYE erkeği de kadını da tehlikeli ama kadının yeri başka olmalı kadın dediğin 3 e 5 e tamah edip kendini bir çaput gibi kullandırmamalı Namus kavramını bilmeli Erkekler her türlü kadınla yatar ama evlenmek için Namuslu kadın arar Bu sebeple Kadınlar iffetlerini ömür boyu sadece ve sadece hertürlü şartta huzuru kendilerine vaad eden erkelere muhafaza etmeli Herşey Para Değil Sağlık Huzur Olmayınca... NOT: Gamsız ve zevk düşkünü olanlar hariç...
kadınlar güzel olanı sever, az olanı sever, onun hayattaki gayesi kendisini başkalarına satmaktır, aksi olmasaydı evde kendilerine saygısı yokken ki yüzleri ile dışarıdaki yüzleri arasındaki fark, bize onların kendilerini sattığını gösterir. bu yüzden çok yorum yapılmasına gerek yok.
Para ve arabaya bakan da var bakmayan bayan da var fakat bir kucuk animi anlatayim bir keresinde koydeyken arabamla ilceye gittim alisveris icin market onunde durdum ve yuksek sesle model grubunun degmesin ellerimiz sarkisi caliyordu tam inerken kizin biri bakmaya baskadi bende ona baktim gulumseyerek baka baka gitti al beni der gibi bakiyordu arkadi donukken bile kafa cevrili baka baka gulumsuyordu
Araba da aslında aynı şeyin paranın son hanesinin kalabalıklığının göstergesi olduğuniçin yani asıl hedef para olduğu için dikkatler burada toplanır...
din iman para olmuş okulda tofaşı olan en güzel gacıları ayıklar oldu ama ekrem abiniz durur mu kirala bir 3.20d hocayı bile eve atarsın acı ama gerçek bu
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
BununLa izmire git bir gunde heralde 50 tane kız atarsın içine..