belki iyi niyet veya sevgiden, belki de para boşa gitmesin sonra kendim değerlendiririm mi demek istiyor amacı ne acaba😂😂

belki iyi niyet veya sevgiden, belki de para boşa gitmesin sonra kendim değerlendiririm mi demek istiyor amacı ne acaba😂😂

Yerinde düşünceli olursa güzel tabii ki. Ama her dışarı çıkmada bunu söylerse aşırı olur. Arada bir söylüyorsa güzel. Çünkü dışarı çıkmak demek özellikle büyük şehirlerde para harcamak demek.
Sen beni sev hayatım.. 😍 Kadın masraf yapmamak için bunu söylüyor.. Ama bence her şey yerli yerinde olmalı.. Her şey gençken güzel.. Ben şimdi istediğim gibi gezip eğlenmezsem yaşlandığım da nasıl gezeyim.. Her zamanında güzel.. Şimdi yiyeceksin, gezeceksin ve tozacaksın.. 😂😂
Bende bende.. 😍
Teşekkür ederim canım.. 🥰
Selam🙋♀️
Cimri degilim ama para da saçmam.. Bende böyle olabilirim.. Sürekli bosa para harcayan kişileri darlarım, paraya yazık falan diye.. Tamamen iyi niyettir yani..
Teşekkürler
Kesin amaçları bilmek zor, ama bu tür bir tutumun sevilip sevilmediği ilişkinin dinamiklerine bağlı. Kimi insanlar maddi disiplini takdir edebilir, kimi insanlar ise bu durumu sıkıntı olarak görebilir. Önemli olan açık iletişim ve anlayış.
Cevap
7Cevap
Hak eden erkek için hesaplı davranırım ama bazı erkekler var ki kadınların onlar için birikim yapmasını hak etmiyor
Parayı kullanmasını bilen kadının kıymetini bilmek gerek bence
Bir iki kere dese neyse de, sürekli demesi kabak tadı verir.
O ne ya annem gibi konuşuyor resmen
Gerekirse boşa para harcayan derm ben
Oh mis haha
Bu tutumluluk değil bu cimrilik cimri insandan da nefret ederim
Cimri biriyle ömür geçmez eğlence anlayışı olmayan biriyle hiç geçmez
Tutumlu olmak iyidir ama her konuda da pintilik yapılmaz.
Bence evet boşu boşuna para harcamayı sevmem ben mesela
Kurban olunur
O kişi benim.
Evet benı de çok harcıyorm
Sevilir
Haklı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?