Eşimin ilk anneler günü kızımız 10 aylık.. Eşime güzel bir hediye almak istiyorum bana birkaç fikir verebilir misiniz? Sizce ne almalıyım? Anlamı yüksek olacak bir hediye önceliğim.

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Eşimin ilk anneler günü kızımız 10 aylık.. Eşime güzel bir hediye almak istiyorum bana birkaç fikir verebilir misiniz? Sizce ne almalıyım? Anlamı yüksek olacak bir hediye önceliğim.

Merhabalar ^^
Ne mutlu size, Allah analı babalı büyütsün kızınızın ilk yaşında eşinizin anneler gününü kutlamaya hazırlanıyorsunuz. Bu konuda da erkekler bence daha şanslı çünkü hanımlara hediye seçme yelpazesi çok daha geniş.
Eşinize anneler günü hediyesi olarak farklı tip hediyelerden, elimden geldiğince sizin de belirttiğiniz üzere anlamca değeri yüksek hediyeler sıralayacağım.
Eşe anneler günü hediyesi :
Sevginizin nişanesi olarak, onu ebediyen seveceğinizin göstergesi bir sonsuzluk kolyesi seçebilirsiniz. Renk, doku ve taş detayını da özelleştirme imkanınız var.

Gelişen teknolojiyle artık ışıklandırma içeren hediyeler revaçta. Siz de özelleştirilebilir bir lamba tasarlayabilir ve dilediğiniz renklerle dekore edebilirsiniz. Bu ürünler farklı farklı renkler sunmaktadır ve kontrolünü siz sağlamaktasınız.

Orkideler zarafetin simgesidir, siz de orkideyi biraz özelleştirip, kendinizi, eşinizi ve çocuğunuzu simgeleyecek mini detaylarla çok özel ve zarif bir hediye seçebilirsiniz.

Eğer bütçeyi biraz daha zorlayabilir ve daha ‘’ ağır ‘’ bir hediye almak isterseniz kesinlikle altın bileklik sizin tercihiniz olabilir. Hem çok şık, hem inanılmaz zarif ve asla ucuz görünmeyecek bir hediye olacaktır.

Şıklık ve zarafet işin içine girince aksesuardan sonra akla ilk terraryum geliyor artık. Hem ucuz görünümden çok uzaklar, hem de gerçekten çok şık ve uzun ömürlü olabiliyorlar. İçeriğindeki bitkileri seçerken de minyatür bitkileri seçerseniz çok daha kalıcı ve görseli bozulmayacak bir hediyeniz olur.

Madem dünyalar tatlısı bir kızınız var, eşinize de kıymet veriyorsunuz, o zaman harika bir aile kombini yapabilirsiniz. Bunu yapan firmalar, internet siteleri mevcut. Gerçekten hem çok uyumlu hem de anlamlı oluyorlar. Keyifle kullanabilirsiniz.

Eşime ilk anneler günü hediyesi konusunda elimden geldiğince anlamlı ve zarif hediyeler seçmeye çalıştım. Keyifle seçer ve güzel günlerde kullanırsınız umarım ^^
Erkekler hediye konusunda daha fazla kararsızlık yaşıyor :) Anneler Günü çok özel bir gün, çocuğu olsun ya da olmasın erkeklerin bu özel günde eşlerine de bir hediye almaları çok hoş olur diye düşünüyorum. Eğer çocuğunuz varsa hediyeyi birlikte vermeniz eşinizi çok duygulandıracaktır :)
Eşe de olsa anneye de olsa alınacak hediyenin özel ve kişisel olması taraftarıyım. Bunun için ben anneme ve kayınvalideme en özel günlerinde kullanabilecekleri, sürekli taşıyabilecekleri güzel bir takı almayı planlıyorum. Eşim de bana özel bir anlamı olan bir takı alsa çok duygulanır ve sevinirdim :) Bakalım göreceğiz :D Nereden takı almalıyım diyorsan, çok özel anlamlar taşıyan takılarıyla Pandora harika bir seçim olacaktır.

Harika bir tasarıma sahip :) Kalp şeklindeki uç aslında bir kilit ve üzerine basıldığında açılıyor. 925 ayar gümüş olan bu kolye ucunu kalın zincir ve charmlarla çok fonksiyonlu bir hale de getirebilirsiniz ancak tek olarak da harika bir görüntüye sahip ♥

Önünde ''mum'' arkasında ise ''Thank you for being there'' yazıyor. Her zaman, her anda yanımızda olan eşiniz ve anneniz için çok anlamlı bir hediye olacaktır. Bileklik üzerinde çok kibar görünen bir model olmuş.

Bu charmın arka tarafında “Family forever and always'' işlemesi var. Eşinizle aranızdaki özel bağın simgesi olacak çok kibar bir seçenek. Böyle anlamlı hediyelere gerçekten bayılıyorum, keşke herkes bu tür hediyeler alsa :)

Bu özel günde annelerimize, eşlerimize teşekkür etmenin en anlamlı yolunu sunan Pandora harika bir de kampanya yapmış. 26 Nisan – 9 Mayıs 2021 tarihleri arasında yapılacak her 1199TL’lik alışverişe 639TL’lik değerindeki bu çok kibar bilekliği hediye veriyorlar. Yanına bir kolye ya da yüzük seçmek de çok başarılı bir hediye olacaktır :)
Anneler Günü'nde mükemmel hediyenin adresi kesinlikle Pandora :)
@MrSakal ahahah bence de hediyeler biran önce alınmalı :) Güzel günlerde kullanmanız dileğiyle :)
Onun hoşuna gidecek bir şey al. Bn eşini tanımıyorum onun ne istediğini bilemem sen ne gözlemlediysen odur. Kedi seviyosa hayvan al. Kızınıza çok düşkünse ikisine aynı elbiseden al takım olarak giymek hoşuna gider. Ailesini özlemiş ve uzaktaysanız ailesine götür. Çok beğendiği bir şey varsa onu alabilirsin :) ya da sadece klişe güzel bir sofra hazırla. Şahsen bn eşim bana romantik bir şiir yazsa hoşuma giderdi.
söylediklerin güzel hoş ama ben hödük olduğum için romantizm felan benden çıkmaz.. :)
Kendini bilmekde güzel zaten anlasaydın bu soruyu sormazdın :)
Kızını bir yakınına bırakıp güzel bir akşam yemeği yiyebilirsiniz hediye olarakta takı alırsın yemekte verirsin
Bence kız-anne kıyafetlerinden bakın ya da özel baskı ile güzel bir tasarımı bastır.
Cevap
5Cevap
Ay ne tatlısınız, mutluluklar. Umarım daha çok anneler günü kutlarsınız beraber. Bence yeni anneler alınabilecek en güzel anneler günü hediyesi takı. Yüzük kolye, küpe, bileklik fark etmez. En çok hangisini seviyorsa onu tercih edebilirsiniz. Gümüş, altın veya pırlanta seçeneklerinden de bütçenize hangisi uyuyorsa onlardan alın.
Fincan takımı
Altın bileklik
Altın kolye
Saat
Kahve makinesi
Çanta
Cüzdan
Ayakkabı
Ev terliği
Sabahlık
Ic çamaşır takımı
Telefon
Bilgisyar
Tablet
Tercihler arasında olabilir...
İki tane çiçek al bir tane kızına bir tane eşinize birde anneleriniz var annelerinizede 2 tane güzel çiçek eşinize elinizden gelebiliyorsa dışarıda yemek ile ona şık olan birşeyler alabilirsiniz kutladığın için ne alacağına pek dikkat etmez çünkü o senin niyetini bilecektir 😊
Onun sevdigi tarzda biseler istedigi bisey varsa falan
Bileklik kolye tarzı şeyler olabilir altın veya gümüş
apple watch saat alabilirsin mesela
Ona özel bir kolye yaptır.
hayırlı olsun..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?