Özel günler benim için çok önemli. Özel günler de hediye seçmekte zaman zaman zorluk çeksem de en güzel hediyeyi sonunda buluyorum. Anneler gününün anlamı ise çok başka. Bizleri sevgi ile büyümüş annelerimize minnettarlığımızı en güzel şekilde dile getirmemiz için harika bir gün. Bu gün için ben anneme, ablam da kayınvalidesine hediye alacak. Ablamın da kayınvalidesi ile birlikte olacağı ilk anneler günü olduğu için oda çok heyecanlı. Birlikte hediye bakarken harika bir sayfaya rastladık. Sayfanın içine girince adeta kaybolduk. Seçim yaparken zorlansak da çok şık parçaları seçtik diye düşünüyorum. Benim bu özel gün için tercihim Pandora'dan yana oldu.
Anneler Günü
Anneler Günü'nde En Özel Hediyeler Pandora'da!
Pandora Mücevher Seti
Pandora Mücevher Seti
Mücevher setleri düşünüyorsanız ilk tercihiniz kesinlikle bu set olmalı. Gül yapraklı olan bu set şıklığı ile annenize de ışıltı katacaktır. Seti günlük yaşamında da rahatça takabilecek olması da açıkçası benim gözlerimden kalpler çıkarttı. Setin iddalı bir görünüme sahip olmasını eminim ki gören herkes tarafından fazlaca beğenilecektir.
Pandora Bileklik
Gül Yapraklı Halka Bileklik
Öyle güzel bir set bilekliksiz olmazdı :) Setin yanına bizim tercihimiz Pandora'dan 'Gül yapraklı halka bileklik' oldu. Bileklik o kadar şık o kadar narin duruyor ki anlatmakla bitmez. Bilekliğin zincir bağlantılara sahip olması bence aradaki güven bağlarını temsil ediyor ve çok hoş duruyor.
Pandora Yüzük
Gül Yaprakları Yüzük
Kolyemiz, küpemiz ve bilekliğimiz tamam olduğuna göre eksik kalan tek parçamız yüzüğümüz diye düşündük. Çok güzel yüzükler vardı. Biz baya düşündük ama en sonunda setimize uygun bir yüzük bulduk. Şık duruşu ile anca bu yüzük setimizi tamamlamamıza yardımcı olurdu zaten :)
Anneler Günü'nde Pandora Sürprizi! 26 Nisan – 9 Mayıs 2021 tarihleri arasında yapılacak her 1199TL’lik alışverişe 639TL’lik değerindeki muhteşem bileklik hediye!
Pandora Bileklik
Pandora bu günde annelerimizi düşünmeyi ihmal etmemiş ve harikalar yapmış. 26 Nisan – 9 Mayıs 2021 tarihleri arasında yapılacak her 1199TL’lik alışverişe 639TL’lik değerindeki bu anlamlı bilekliği hediye ediyor. Hediyenin narinliği ve şıklığına mükemmel demekten başka bir şey bulamıyorum. :)
Pandora'da Birbirinden Güzel Charmlara Göz At!
Melek Kanatlı Anne Charmı
Ben tam bir charm hastasıyım. Ne zaman yolum Pandora'ya düşse hemen charm bakarım. Annemde çok sever. O yüzden bu hediye bilekliğin yanına anlamı sonsuz bir charm ekledik. Benim meleğime en manidar hediye bu olacak diye düşünüyorum. Melek kanatlı anne charmı ile anneme gereken mesaj da ulaşacaktır diye düşünüyorum.
Tüm annelerimizin anneler gününü en içten dileklerimle kutlar, Pandora'da mutlaka bakmanızı öneririm. Anneler gününde sevgi ve minnettarlığı dile getirmenin yolu Pandora'da <3
Bende anneme şık asil bir Mücevher seti düşünüyordum. Hazır en sevdiğim markaya da gelmişken biran önce değerlendirmek lazım. Ayrıca o hediye bileklik ne kadar zarif. Sırf onu da alabilmek için kendime de bir charm ekliyim bari. Hem koleksiyonuma yeni bir charm katılmış olur. Pandora yine bayıldım sana <3
Charmlar çok hoş. Vermiş olduğunuz linkten detaylıca baktım da cidden çok harika ürünler var. Mutlaka charmlardan alacağım. Ayrıca o ne kadar güzel bir hediye bileklik. Sepetime gelmesi için elimden geleni yapacağım sanırım :)
Yüzüklere ve charmlara bayıldım. Mutlaka charm ve yüzük alırım diye düşünüyorum. Tabi söz konusu Pandora'dan hediye almak olduğu için illa kendime de pay çıkarırım diye düşünüyorum :) Çok hoş seçimler <3
Sen guzel acan bakimi rahat olan bir cicek dusun canli rengi olsun bakar durur ona hem gordukce aklinda sen olursun iyi dusunur ister istemez senin icin
Ev dekorasyon eşyalarında kayınvalideniz eğer çiçeklere düşkünse ona bir vazo hediye edebilirsiniz yandan asmalı model duvar saatleri son yıllarda oldukça moda olan bir aksesuardır bu tarz bir saati ya da tablo görünümlü şık bir duvar saatini hediye edebilirsiniz kayınvalidenize kadınlar genelde mutfak eşyalarından olan hediyelere bayılırlar mutfak eşyası alabilirsin kendisine bir hediye almak istiyosan güzel bir bluz veya çanta tarzi bir şey alabilirsin tabi ne tarz bir şey giyip giyinmediğini araştırarak al kafana göre alma
Ev dekorasyon eşyalarında kayınvalideniz eğer çiçeklere düşkünse ona bir vazo hediye edebilirsiniz yandan asmalı model duvar saatleri son yıllarda oldukça moda olan bir aksesuardır bu tarz bir saati ya da tablo görünümlü şık bir duvar saatini hediye edebilirsiniz kayınvalidenize.
Ev dekorasyon eşyalarında kayınvalideniz eğer çiçeklere düşkünse ona bir vazo hediye edebilirsiniz yandan asmalı model duvar saatleri son yıllarda oldukça moda olan bir aksesuardır bu tarz bir saati ya da tablo görünümlü şık bir duvar saatini hediye edebilirsiniz kayınvalidenize.
Eşim ile birlikte hediye bakıyorduk. Malum iki tane anne olunca biran önce hediyeleri almamız gerekiyor. İkisine de mücevher seti almayı planladık. Eşime de hediye bilekliği takarım artık :)
En İyi Cevaplar