Anneler gününe az kaldı. Hâlâ ne alırım diye düşünüyorum. Bir anneye alınacak en iyi hediye nedir? Anneler günü için önerileriniz nelerdir? Sizce anneler günü hediyesi ne alabilirim?

Anneler gününe az kaldı. Hâlâ ne alırım diye düşünüyorum. Bir anneye alınacak en iyi hediye nedir? Anneler günü için önerileriniz nelerdir? Sizce anneler günü hediyesi ne alabilirim?

Eğlenceli bir kutlama için gerekenler, en başta annemizin karakterini iyi tanımak ve Ona yaşına ve yaşadıklarına bağlı olarak hayattan doyasıya bir gün çalmış gibi hissettirmek. Sıkıcı ve klasik tarzdan uzaklaşıp eğlenceli ve heyecanlı tarza odaklanalım. Ürün ve organizasyon tercihi serbest 😍👍
Ben anne olsam hamburger isterdim 😋😂
Bir de yeni sürüm bilgisayar oyunları 😂👍
Harika olur bilimkurgu ve korku tarzı yeni sürümü çıkmıştı 😍👍
Harikasın bi yutkundum bak gıptayla karışık yine de dürüst bravolarımı kabul et 😂👏👏
İnkaların güzeli 💛😄
Aynen 😃 😍💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙
Önce ona her zamankinden kocaman sevgimizi göstermek🌹🎀Sonrasında anneler genelde diline dolar şunu bunu almak niyetim şeklinde isteklerine kulak kesil ağzını ara mutlaka çıkar ağzından😂🌹Örnek:Bozulan tost makinesi ya da yaz geliyor sevdiği bir elbise ayakkabı gibi mutlaka dillendirecektir.🌸
Çok iyi dertlesiriz alırım lafı ağzından. Eve gidip kene gibi yapisacam 😄
Ahahah süper o zaman😂
Ben de düşünme aşamasındayım halâ. Karar vermek zor. Daha kişisel bir şeyler olabilir ama. Hani ev eşyaları yerine kolye, bileklik ya da daha zarif bir şeyler düşünülebilir.
Maalesef bu konuda pek iyi değilim ama hediye olarak saat ya da parfüm.. veya kıyafet alabilirsin.. veya eve eşyası da olabilir. mesela kahve makinası gibi şeyler iyi oluyor.
Belli oluyor saat, parfüm alsam sevgilin miyim der. 😄
:D sdfsd kötüyüm demşitim
Öneri için teşekkürler:) bu defa farklı olabilir belki.
Rica ederim :)
Cevap
8Cevap
Bardak takımı alınabilir gadası
Kesinlikle
Ben anneme hediye değil de para versem daha çok mutlu olur😄😄😄😂😂😂ne alsam ne gereği vardı diyecek çünkü 🤣
Benim annem meyveli pastaya bayılır mesela meyveli pasta ve bir saat almayı düşünüyorum. Sevdiği bir şeyi almak iyi olur.
Alış verişe çıkar sonsuz keyifli bir gün geçirmek.
Ben atardım 😄 çok zor bir şey gibi yazdın. Hayal kırıklığı yaşıyorum.
Kadıncağız 9 ay karnında taşısın prensesler gibi yetiştirsin … yatırım danışmanı yapsın sonra…. 😂 elbette yaşasın tadını
Bana kızmana gerek yok annelerin tarafında olmam iyi bir şey 😄
Canım ablam ben de hatırlatmıyorum iltifat ediyorum
girelim seninle tüm polemiklere varım kaçmak yok.
Ama nezaket çerçevesinde … yatırımı nezakete yapalım 😄
Ben anneme bana ne alcan seni anne ettim diyorum yok bişi yok
Kararımı verdim, geçenlerde bir eşarp görmüş çok sevmiş. Fotosunu atmış. Artık pas mi verdi yoksa anneler gününe az kaldığını bilmiyorum mu gerçekten 😄
Bize piyangodan caybilmem ne çıktı :D her annenin rüyası
Anneye ziyarete gidilir, annenin ilk lafi "eve klima al" olur. oysa anneler günü için daha küçük bir hediye planlamışsınızdır, artık kaçış yoktur...
Daha çok manevi olacak ama tüm gün beraber dışarda geçirilen vakit. Günün sonunda da bir çiçek :)
İhtiyacı neyse anneciğinin onun tespitini yapıp onu almalısın ama zaten onun için en güzel hediye sensindir. ☺️😅
ikinizin resmini çerçeve yaptırabilirsin
Hiçbir şey
Bluz yelek etek..
çiçek gönder
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?