Tamam biliyorum annemizi çok severiz. Ama bunun dışında sizde nasıl bir duygu uyandırıyor? Annenizden bahsetmek, o kadının sizi doğurmuş olması... Onun için hissettiğiniz duygular neler? Senin hatırında kalan, sana çağrıştırdığı şey nedir?
Beni hatalarimla seven benim için herşeyi yapan benden ne olursa olsun hic vazgecmeyen türlü fedakarlıkları yapan benim bir gülüşüm için herşeyi yapabilen beni üzen kim olursa olsun ona kafa durabilen bana herzaman buyuk bir sevgiyle bakan giymeyip giydiren yemeyip yediren en değerli varlığım annem 💜💕
Anne, dünyada karşılığı olan tek aşktır. Platonik değildir, seversin sevilirsin. ve bu sevgi tamamen gerçektir. Hilesiz, yalansız.. ki ondandır erkekler evlenecekleri kadınlarda annelerini ararlar, ama asla bulamazlar.
Anne candır... Anne karşılıksız sevendir evladını.. Anne hayattır.. Anne nefestir... iyi evlat olabilsek keşke 😊 Allah uzun ömürler versin herkesin anne babasına ❤
Öncelikle kendisini tanımıyor hatırlamıyorum. Annem, anne duygusu gibi şeylere oldum olası uzağım. Nasıl bir şey onu bile bilmiyorum. Onun beni doğurmuş olması başlıca bir hayal kırıklığı zaten.
En İyi Cevaplar