Anneler ve adayları günümüz kutlu olsun. Rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın inşallah 🤲. Anne can demek bence. Canından can çıkaran muhteşem varlık 😊
Herkes annem olabilirdi Benim annem bana sadece aramızda bir kan bağı olduğu için "ANNELİK" yapıyor Bana bazen "Seni doğurduğuma bin pişamanım" ve "Kanımdan olmasaydın seni dışarı atardım" dediğine çok kez rastladım İlk başlarda şaka olduğunu düşünsemde Birz derine inince doğru olduğunu sezdim Annem beni ben olduğum için değil kanından olduğum için beni seviyor Bu çok üzücü ama gerçek Ben olmasaydım da yaşamına devam edecekti Ben hayatına girdiğim için beni özleyebilir belki Başka bir evrende kesinlikle birbirimizi tanımayacağız
Anne demek; kendinden önce evladını düşünmek, kaç yaşına gelirse gelsin çocuğunu hâlâ çocuk olarak görmek demektir. Anne olmak bir kutsallıktır, Tanrının kadınlara verdiği değerdir umarım erkeklerde bu değerin farkına varır ve saygı gösterirler. Tüm annelerin ve anne adaylarının anneler gününü de kutluyorum. Soruyu soran arkadaşa da buna vesile olduğu için teşekkür ediyorum.
Gecenin bir vaktinde kalkıp üstümü ürmek... Yemeği yavaş yiyip, önce çocuklarının doymasını beklemek... Askerdeki evladına dua ederken tüm askerlerine duasına katmak... Zor zamanlar için her zaman bir köşede para biriktirendir... . . .
Ana demek; Güzel, saf ve karşılık beklemeyen sevginin; merhametin, sabrın, özverinin canlı abidesidir. Canından can, vererek bizleri dünyaya getiren, büyüten her türlü sıkıntı ve cefaya katlanan annelere gösterilecek ilginin, vefanın, sevgi ve saygının bir güne sığması mümkün değildir.
Anne demek.. doğurmak demek değildir onu büyütmek egitmek iyi bir insan yapmak demektir. her doğuran anne olamaz.. çocuk doğurmak marifet değil iş onu büyütebilmekte..
Tek basına büyük bir aile demek dişini tırnağına takıp Herseyin en iyisi olsun diye uğraşan en iyi arkadaşın, doktorun en mukkemmel aşçın yeri geldıgın de siyasetçi ama en önemlisi de bizim için canını feda edicek olan kişi. Boşuna dememişler anneler insan bizde insanoğlu diye.
Teşekkür ederiz Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin 😇 Bence Anne fedakarlık demek sonsuz sevgi merhamet demek ve bende bir anneyim sadece kendi çocuğum değil bütün annesiz çocuklara anne olabilecek yüreğe sahibim çok şükür
Anne benim için ; sığındığım liman , dost, arkadaş , yeri geldiğinde en büyük düşmanım (3 sn falan ) , her derdime ortak olan , beni karşılıksız seven :)
herşey demek.. hayat demek aşk demek, sevgi demek? emek demek.. ve daha niceleri.. anlatılarak bitirilemez anneler.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
anne demek canından can vern fedakar anne demek ama gunumuzde gercek fedakar anne var bıde annecık var evıne cocuklarına bakmıyan sıddet gosteren annelerın anneler gununu ktlamıyorum ben bu sıtede bıle boyle anneler hala var
Iyi gunde degil kötü gunde senin yaninda olan karsilik seni seven nihah masasinda iyi gunde kotu gunde deyip kotu gunde kafani sisiren degil gercekten sana sahip cikandir anne