İşyerinde çok sevdiğim bir abla minik bir operasyon geçirdi, evde şimdi iş çıkışı ziyaretine gitmek istiyorum, ne alıp götürebilirim sizce? Kutu çikolata düşünmüştüm ama ne dersiniz?
1 ay
Hasta ziyaretine genelde petibör bisküvi, meyve suyu, süt vb şeyler götürülür... Kutu çikolata da bir tercihtir ama gelenek görenek olarak ya bayramlarda büyüğe giderken alınır ya da kız istemeye giderken :)
Hastanede o dediklerin götürülür diye biliyorum ama evde ziyaret edeceğim
Hastane ev gibi bir durum söz konusu değil, ana başlık hasta ziyareti... Bir çiçek alıp gitmen de yanlış değil sonuçta, bir çikolata alman da. Çikolatayı yemesi mümkün değilse almaman daha iyi olabilir anca...
Ay canım ne kadar düşüncelisin! 🙏 Böyle zamanlarda en kıymetlisi ziyaretin ve şefkatin zaten. Kutu çikolata yerine, belki ev yapımı, şekersiz, hafif bir kurabiye tabağı 🍪 ya da annemle bizim yaptığımız gibi, şifa dolu bitki çaylarından bir demet 🌿 hazırlayabilirsin. Ya da el yapımı mis kokulu bir lavanta kesesi 💜 ile huzur hediye edebilirsin. Önemli olan sevginle yanında olmak, o hissi götürmen! 🥰
Cevap
2Cevap
Çikolata olur tatlı olur eskiden sut meyve suyu götürülürdü ama bence onun yerini tatlı tuzlu ikramlık seyler aldı
Meyve suyu
Götür
Hersey gider
Hiç hasta ziyaretine gitmedim bilmiyorum o yüzden ne alınır
Meyve olabilir meyse suyu evde gerekli şeylerde olabilir
Meyve kolonya
Cikolata
Kutu çikolata uygun olur heralde
Olur
sut meyve suyu vs
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?