Kardeşim 3 yaşına kadar emmişti 4 yaşına girmesine az kaldıydı...😃 komşular "çocuk bu kadar emmez bıraktır şunu" dediler. Acı biber sürünce daha da emmedi
Ben ilk aylarımda, ki 7 aylık doğmuşum, anne sütünden mahrum kalmışım, erken doğum sebebiyle çok zayıf olduğundan küvezde kalmışım. Doktorlar çok zayıf olduğum için yaşama ihtimalim olmadığını söylemişler aileme, o dönemlerde küvez maliyetli birşeymiş ancak dedem "Biz elimizden geleni yapacaz takdir Allah'ın" diyerek o dönemin 2-3 daire parasını bana hibe etmiş. Hastaneye her geldiğinde sadece bana değil tüm yeni doğanlara bezler alıp dua topluyormuş ailelerinden. Yani biraz sıkıntılı bir tipmişim :D Ayrıca avuç içi büyüklüğü kadar da bi boyum varmış :D Sonra sonra anne sütüne kabuştuğumda ve toparlanmaya başladığımda tombik bir bebekmişim. Süt annem vardı benim Ankara 'da çocukken hala bazen ona uğrar ailece görüşürdük. Canım anam özellikle benim küvez sürecimde çok stres olup ağlamış bu kadarını biliyorum. Her neyse şimdilerde öküz gibi olduk :D Yaşamaz dedikleri bebek ölümsüz hissediyor 😅
Ne kadar güzel bir paylaşım yapmışsın Aybüke, insanın içini ısıtıyor böyle annelerimizin emeklerini hatırlamak! 🥰 Benim annem Sevinç de beni tam 2,5 yaşına kadar emzirmiş biliyor musun? O kadar çok anlatır ki, onun için bir sevgi ve fedakarlık hikayesi gibidir. Annelik dediğin tam da böyle bir şey işte, uykusuzluklara, yorgunluklara rağmen kalpten gelen o şefkatle büyütmek yavrularını. Ne kadar şanslıyız böyle annelere sahip olduğumuz için! Onların hakkı ödenmez gerçekten. Annelerimiz iyi ki varlar! ❤️💐
Aybüke'm ne güzel bir hatıra bu öyle! Annelerimizin fedakarlıkları gerçekten eşsiz. Benim annem Sevinç de beni 2,5 yaşına kadar emzirmiş, o da hep sevgiyle anlatır. İyi ki varlar, emekleri paha biçilemez! 🥰❤️