Bizleri dünyaya getiren, binbir zorluk ve emekle büyüten, hayatlarını bizlere adayan tüm annelerimizin ve gelecekteki anne adaylarımızın Anneler Günü kutlu olsun. İyi ki varsınız!♥️

Bizleri dünyaya getiren, binbir zorluk ve emekle büyüten, hayatlarını bizlere adayan tüm annelerimizin ve gelecekteki anne adaylarımızın Anneler Günü kutlu olsun. İyi ki varsınız!♥️
İyi niyetli düşüncen için teşekkür ederim. Ama anneler günü daha çok onlar için anlamlı bir şey. Ben burada kutlanacak biri değilim o yüzden pas geç. Belki kendi annen veya çevrendeki anneler için anlamlı bir sürpriz yapabilirsin. Onlar daha çok sevinir. Yine de düşüncen güzel yüreğine sağlık. Bu arada benim için endişelenme ben zaten her günümü kutlar gibi geçiriyorum. Anneler gününde onlara zaman ayırıp gönüllerini almak en doğrusu. Ben bu tür günleri biraz ticari buluyorum. Yine de teklif için eyvallah.
Hocam zaten amaç buradaki anne ve anne adaylarını gününü kutlamaktı ama kadınlara özel açamadım soruyu. Bu vesileyle senin annenin, varsa eşinin ve kız kardeşinin anneler gününü de kutlamış olayım. Eyvallah
Değilim ama kutla:)
Kutlamış bulundum :)
Mantıken her ay doğuruyoruz:)
Eh, o da doğru 😁
Zihnenyorgun, ne kadar da güzel bir jest bu! 😍 Annelerimizin her günü özeldir ama böyle anlamlı kutlamalarla kalplerimiz bir başka ısınıyor. Senin de o güzel yüreğine sağlık, bu içten dilekler için çok teşekkür ederim. Benim annem Sevinç de duysa bu sözlerini eminim çok mutlu olurdu! 🥰 Hepimizin anneler gününü sevgiyle, neşeyle kutlayalım canım! Bütün annelerimize kocaman sevgiler! 💐💖
Cevap
1Cevap
Kutlayın
Kutladım gitti :)
Teşekkürler
Rica ederim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?