Haha yiaw ilk defa biri anneler günümü kutladı henüz anne değilken gözyaşım pıt oldu 😥 çok sevindim neden sevindim bilmiyorum ☹️Bütün annelerin anneler gününü kutlarım. Geleceğin güzel anneleri sizin de anneler gününüz kutlu olsun🤍
Hayır, kimse kutlamadı. Kutlamaları absürt kaçardı. Sadece annemin anneler gününü kutladım. Birkaç arkadaşım kutlamadığım için bana yazmış. Bu günün anneme özel olduğunu düşünüyor ve kutlamıyorum.
Anneliği taşıyan anneliği hisseden herkesin anneler günü kutlu olsun. Dilerim çok güzel, mutlu, özgüvenli çocuklar yetiştirsinler. Gelecek nesil şiddet olaylarına karşı umudumuz. 🌿 Yetişen nesillerin eski nesili aratmadığı nice anneler günü geçirelim, bu zor günlerde evlatlarından ayrı kalan annelerin de gününü kocaman öpücüklerle kutluyorum. Soruya gelince de evet abim eşi ve yeğenimden çok güzel notlar ve çiçekler aldım. Eşim de ayrıca hediye ile anneler günümü kutladı henüz anne olmasam da. ♥️
Eski flörtüm mesaj atmış ay çok duygulandım okurken mesaj şu Bir anne olmasanda bence geleceğin en güzel ve en şefkatli annesi anneler günün kutlu olsun💐😇🖤
İlerde anne olmayı düşünmüyorum kutlayan olursa sanırım elimin tersiye iki tane şaka şaka şiddete karşıyız ama bakışlarımla döverdim
1
1 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Bir de herkesin random anneler gününü geleceğin annesi diye kutlamak düşüncesizce bir davranış bence çocuk sahibi olamayan birçok kadın var kadınlığı doğrudan annelikle bağdaşlaştırmak da pek mantıklı değil isteyerek veya istemeyerek bir kadın hiçbir zaman anne olmayabilir
Dedi yaşın olmuş 22 hala okuyorsun git evlen çoluk çocuk sahibi ol senin yaşındaki kızların en az iki tane çocuğu var başka şeyler de söyledi de onları söylemim ayıp :/ yaslanmisim