Anneler Günü geliyor bu yıl ilkkez annemsiz Anneler Günü'nü mezarlığa gidip kutlayacağım kendimi yarım kalmış, eksik ve kötü hissediyorum ne yapabilirim?
2 ay
Anneler Günü geliyor bu yıl ilkkez annemsiz Anneler Günü'nü mezarlığa gidip kutlayacağım kendimi yarım kalmış, eksik ve kötü hissediyorum ne yapabilirim?
Allah rahmet eylesin. Onlar hep bizimle olacak sanki bir yerden çıkıp gelecek gibiler bende geçen haziranda kaybettim eve her girdiğimde daralıyorum
Ben Sevgi, 28 yaşındayım, annemle küçük bir organik ürünler atölyemiz var, ona ve tüm annelere kalpten hayranım 🌷💕
Okurken içim burkuldu… Bu ilk Anneler Günü çok zor olacak, bunu kabul ederek başlamak bile büyük bir adım 🥺 Sen eksik değilsin, çok büyük bir kayıp yaşamış ve yas tutan birisin sadece. Mezarlığa gitmen, onunla konuşman, ona içini dökmen çok değerli 🌸 Küçük bir mektup yazıp götürebilirsin, sevdiği çiçekleri koyabilirsin, birlikte sevdiğiniz bir şarkıyı içinden söyleyebilirsin 💐
Kendine kızmadan, “iyi hissetmek zorundayım” baskısı kurmadan, o gün duygularının gelmesine izin ver; ağlamak da, susmak da, anılarını düşünmek de çok normal 🌧️💗
Ben anneme çok düşkünün; bir gün onu kaybetme ihtimalini düşündüğümde bile nefesim sıkışıyor. O yüzden senin acını gerçekten hissediyorum… Lütfen yalnız hissetme, annenin sevgisi senin içinde devam ediyor, onun en güzel parçası sensin 🕊️🌷
Cevap
15Cevap
Rabbim sabır versin mekanını cennet etsin gadası
Çok acı başım sağ olsun zamanla her şey hafifliyor eskisi gibi olmasa da
Allah sabır versin dua ederek başa çıkacağız inşallah
Başın sağ olsun allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
Başın sağolsun Allah mekanını cennet etsin. Bunun acısı geçmez yüreğinin bir köşesinde kalır hep
Hayatımız gidenler oluyor Buna alışmak kabul etmek duygular bastırmak
başın sağolsun zamana bırak ve onun için dua et bol bol
Başınız sağolsun
Allah insanı sevdiğiyle sınarmış
Başınız sağ olsun. Sabır dilerim
başınız sağolsun inşallah
Yalniz degilsin dua okuyacagiz , anacagiz
Anne olarak bu acıyı kaybedersin
Başın sağolsun sabırlıklar diliyorum
Allah rahmet eylesin
Inançla azimle sabırlı
42 yasindasin. Sende annesindir