Ne alaka arkadaşım? Neden abartı olsun ki, tabi anneler bizim için her gün değerlidir ama bazen öyle yaşama dalıyorsun ki, bir hediye alıp onu mutlu etmeye vaktin olmuyor. Bence en azından yılda bir sefer böyle bir şey yapılması anlamlı. Yani tani anneler günü diye illa hediye almaya da gerek yok, onu mutlu etmek yeterli.
Mutlu etmek ayrı sosyal medyada orda burda nispet yapar gibi göze sokmak ayrı. Ülkemizde onlarca sehit anneleri var evlatlarını yitirmiş tonla gözü yaşlı ana var. Annesini kaybetmiş tonla insan var. Sen anneni yılda 1 kez hatırlayıp özel günlerde sadece hediyeye boğuyosan o senin ayıbın öyle evlat olmaz olsun zaten. bir gün degil her gün kıymetini bilin annelerinizin
Şimdi senin verdiğin örnek ile anneler gününün olması arasında nasıl bağ var? Sosyal medyada sevgililer gününde de herkes göze sokuyor, insanlar açken yedikleri yemekleri sosyal medyada paylaşıp, attığı adıma kadar sosyal medyaya yükleyen insanlar varken; senin sadece anneler günü hakkında böyle yorum yapman saçmalık. Her insan annesinin değerini biliyordur istisnalar hariç, böyle bir gün olması da anneleri önemli hissettirir.
Anneler gününü de her özel gün gibi abarttılar ben genel insanların abartmasından bahsedemedim sonucta anneler günü bugün Baska özel gün olsaydın onu örneklerdim
Anneler günü bence sadece bugün olmamalı. Anneler günü yılın 365 günü olmalı. Anneler bizim başımızın tacı. Ama annesi vefat edenlere de az saygı göstermek lazım. Gözlerine soka soka kutlanmaz.