Çok uzun ama baba tarafı vakasi. Tatil için ve yakinda düğün olduğu için memlekete geldik. Dedemiz vefat ettiği için de babaannemizin yanına geldik. Kendisi de israr ediyordu zaten kisa önce annemizle tartistigi halde. Annem ona 32 yil gelinlik yapti hakkini isteyince benim aile meseleme karişamazsin dedi. Kaldığı evin 3te1ini zamanında babam ödemiş ama bazen inkar edilir bazen de hakkı o ölünce alınır tarzı şeyler söyler.
Her neyse... babaanne bizi ariyor sürekli gelin şu oda sizin falan diyor. Geldik oda bizim değil amcamın oğluna (19) vermiş. O da başka yerde oturuyor babaanesine yardima geldi evi tamir ettirmeye.
Ben (29) ve kız krdeşim (25) salonda yatiyoruz. Halam ve ailesi 1-2 geceliğine geldiler ve kaynanasi da gelmiş. Ve kaynana bizim kaldigimiz yerde kalacagi için biz kuzenle anlaştık aynı odada uyuyacağız ve çocuk yerde yatacak diye.
Eve bi geliyorum akşam ve babaanne bana girer girmez herkes kendi yerinde yatacak diyor. Bardak taştı. Geceden bu yana ağlıyorum. Gözlerim şişmiş ağlamaktan.
Sonuç olarak:
1. Bize vaad edilen odada kalmiyoruz.
2. Anahtar vereceğim dedi kaç gündür vermedi. Diğer erkek torununda var ama.
3. Kaç gündür evini temizledik, ailesine hürmette kusur etmedigim halde bana ikinci sinif muamelesi yapiyor gibi hissettim. Gelir gelmez bir de halan bulaşik makinasini çaliştirdi dedi. Öylece suratina baktim. Ne yani ben günlerdir yapiyorum?
Ban kalsa gece giderdim anneannemin yanına ama sabaha kaldi. Dün gece teyzemlerdeydim o kadr sıcak ve içten davrandilar ki bana anlatamam. Eve de zaten herkes uyudu bz de sizi bekliyoruz dedi diye 11 de geldik. Bu ne demek? Sizin yüzünüzden ayaktayiz demek. Vermiyor ama anahtari o ne zaman isterse o zaman gelelim istiyor
Sizce ortada bir haksizlik yok mu? Ben anneanneme giderek aşiri mi tepki vermiş oluyorum?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Aynen en iyisini yapıyorsun
Kücücük cocugun erkek diye gördüğü degeru görmüyoruz ya
Birazxx
Çok kırıldım eve gelir gelmez öyle bir şey söylemesine kendi yatsin madem çok seviyorsa dünürünü ben ne alaka. Suçu da dünürüne atiyor ben bilmiyordum o sizinle orada yatacagini diyor atiyor kadin yorganiyla uzanmisti oraya
boş ver
Haklısın
Sinirlerim bozuldu