Bunu yeni bir trend oluşturmak için mi yoksa farkındalık yaratmak için mi yapıyorlar emin değilim. Siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında?
@ponçikmom
#Jassmenn

Candice’in fotoğrafıyla alakalı soru soracaktım paylaştığı gün. Sonra kendi etiketlerime yoğunlaştım hazırladığım soru taslaklarda kaldı öylece. Günü geçtikten sonra da sormak mantıklı gelmedi ve bu sabah sildim.
O değil de, Yığınla destek gelmiş, yorum sayısını gördün değil mi?
Türkiye’de olsaydı da yığınla yorum gelirdi ama bil bakalım içeriği nasıl olurdu. 😄
Maşallah, Allah bağışlasın. Elbette konuya dikkat çekiyor paylaşımlar :) Herkes bu kadar teşhir etmek zorunda değil ama annelerin toplum içerisinde rahatça emzirebilmelerine dikkat çekmesi için önemli tabi.
hayasızlık.. başka bir şey değil.. yakında bebek yaparken de trend olacak.. sonra sokak ortasında yaparken... farkındalıkmış.. bak ya.. onbinlerce yıldır böyle dürüp giden bir şey.. bizim kültürümüzde , emziren kadın varsa ortamda, dışarı çıkılır.. ya da kadın arkasını döner.. emzirme odaları vardır.. bunların yaptığı sadece teşhir.. başka bir şey değil.. ayıp.
Yakında koca emzirme trendi de çıkar demedi demeyin.
Hahsjsjjsjsjs
Cevap
60Cevap
"Onlar ulu orta emzirmese ben bebeğimi emzirmem gerektiğini bilmiyeceğim. Çünkü ben gerizekalıyım. Bu farkındalığa çok ihtiyacım vardı"(!) Ya artık ne yapacaklarını şaşırdılar böyle bir farkındalık olabilir mi? Ünlü biri emzirdi diye aaa evet çok önemli kesinlikle emzirmeliyim diye aydınlanacak olan zaten anne olmasın!
Çok itici geliyor bana 😒 farkındalık bu şekilde olmaz onlar öyle poz paylaşınca ne oluyor ben açtım sizde açın emzirin mi?
Dünyanın oluşumundan beri anneler bebeklerini emziriyor zaten ben dikkat çekmek istediklerini düşünüyorum kimiside aldığı paraya bakıyor pozlar için..
Bunu ilk yapan kişi farkındalık yaratmak istemiş olabilir ama bazıları bu akımı sırf trend haline getirmek için devam ettiriyor bence..
Bazı şeyler de mahremiyet olmalı mahrem denilen bir şey kalmadı dünyada pek de hoş değil 😊
Bence cok güzel trend her kadin her yerde cocugunu rahatca emzirebilmeli... farkindalik olarak degerlendiriyorum...
Bence gerçek amaçları ne farkındalık ne de yeni bir trend. Tabii yeni bir trend olursa da çoğu ünlü ismin işine gelir. Gerçek amaçlarına gelince , bence sadece dikkatleri kendi üstüne çekmek. Yani kısacası gündeme gelmek ve kendi reklamlarını yapmak.
Yahu Evlensem bebeğim olsa emziririmde bunu sosyal medyaya atmak ne yani göstereceğim tek kişi kocamdır yani ne salak birşey bu
Umarım farkındalık içindir böyle trend olmaz çünkü bu onların çok çok özel hayatı bebeklerini emzirirlerken fotoğraf çekinip sosyal medyaya atmaları bence kendilerine ve bebeklerine büyük saygısızlık
fotoğraflarda sadece bebek emzirme mi var? vücutlar olduğu gibi ortada. pozlar verilmiş. ne bileyim. normal değil. özentilik. çocuklarının özel hayatlarına da haksızlık.
Ahlaksızlık diyorum. En özel hallerini herkes görmek zorunda dğl. Kendilerine özel kalması gerekirdi. Özentilik sadece farkındalık falan umurlarında değil.
Bebek emzirmenin başkalarına ne amaçla olursa olsun gösterilmesini çirkin buluyorum. bazı ülkelerde erotik filmlerde bile bebek emzirmenin alenen gösterilmesi yasakmış. Bebek ve anne arasında kutsallık olmalı.
Oyy o ne oyle yarabbim köpek enigi gibi kafadan tutmuş ya 😍
Bebekler üzerinden bile trend pesinde millet yazık
Onlar ne için yapıyor bilmiyorum ama emzirmek en doğal şey ve utanılacak bir şey değil. Bence ister istemez farkındalık yaratıyorlar..
Ya annelik çok güzel bir duygudur allah her kadına nasip etsin ama bu anlar özel anlar ya. paylasilmamali bence. Ama modeller işte. ayıp yok
Çıkartacak trend bulamayınca edepsizliğe sarıyorlar bir şey değil
Yakında şey çıkar. Bu sokak sevişmesini trend olmak için mi farkındalık için mi yapıyorlar?
Neyin farkındalığı peki? Bebek emziren tek kadın siz misiniz sanki töbe yarabbim bunlarda mahremini sosyal medyaya açmaya ne meraklı
Nereye çekersen oraya giden bir meme görüyorum :Dd d
bence hem trend hem farkındalık kızlar emzirin hem kendiniz hem gelecek nesillerimiz için... (Y)
Bir zamanlar da göğüsten kalp yapma trendi vardı.. Millet de göğüs göstermeye ne merakliymis..
Hiç hoş değil azık ahlaki değerlere sahip olsalar keşkede farkindik yaratsalar
Farkındalık için yapıyorlar ama sadece reklam oluyorlar. :)
Her şey trend oldu artık insanlar trend kelimesini öğrendi öğreneli.
Trend yani asırlardır olan bir şey yoksa neden farkındalık olsun :)
Bu geçenlerde yapılan bir farkındalık çalışması. Her ülkeden birçok kişinin fotoğrafı çekilmişti.
Çirkeflik iğrençlik ötesi birsey bu annelik bu olamaz..
Farkındalık yaratmak tamamen nasıl gündemde kalicaklar yoksa
Bence kadınlar çocuklarını emzirmemeli. Kendi imkanlarıyla yaşayabiliyosa yaşasın işte.
Sacmalik mk olmardan mi ogrenecegiz cocuk emzirmeyi
Annelik kutsal birşeydir
Emzirecek yer bulamayınca olabilir
Ama bu ne ya
Dikkat çekme amaçlı yapılıyor farkındalık olsa başka konu mu yok
Sosyal medyanın insanlara dayatmış olduğu şov yapma durumu. Başka birşey değil
İlk abla inek gibi maşallah, günde en az 4 litre süt verir 😂 saçmaladıklarını düşünüyorum
Teshircikikte bebekleri kullanma baska bir sey degil.
Farkındalık yaratmak için olduğunu düşünüyorum.
Dekolteler yetmiyor sanırım yakında komple üstsüz gezerlerse şaşırmam "farkındalık" yaratmak için
Reklam, farkındalık, rakiplerine gösteriş... bla bla bla...
cocuklarini emzoriyolar ne olmus yani
meme çocuk için var dekolte ve trend ya da kendini anca öyle pazarlayıp çekici sanan tüm kadınlara bannnn❌
İnsanlar artık ne yapacaklarını şaşırdılar. Bu ne ya.
Mahremiyet benim için önemli.
Fotodan sonra cocugu elinden biraktigi kesin
Gogus show iste bebege bakan mi var 🤣🤣🤣
Yakında gerdek geceleri paylaşılır bekleyin...
Ben yapacaklarını şaşırdılar..
Soyelemeden geçemeyeceğim ilk kadin çok fena😂😂
Dikkat çekmek için yapılıyor
Modellerin topluma faydalı bir davranışı mı var sanki
Allah akıl versin ne diyelim
Buda bir sacmalık
Reklam amaçlı Türk kadını böyle yapmaz
Ne yapacaklarını şaşırdılar
Onlar için ayıp yok. Özgürlük var.
Farkındalık için buna gerek yok.
Yalnızca saçmalık mahremiyet nerde kaldı
İgrenclikten baska bisey degil
Farkındalık adı altında gündem olma çabaları.
Trend oluşturma çabası
Gereksiz reklam.. :))
Farkındalıkla alakası olmadığını düşünüyorum
Çok saçma. Bunu da trendi mi olur.
Bilemedim 😂inşallah iyi niyetlidirler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar