Ya şu videoları her izlediğimde kötü oluyorum :) Çok güzel bir şey. Anneler günlük hayatta ve pasif olaylarda daha hissidirler. Ama babalar daha olağan dışı kestirmesi zor ve atiklik isteyen yerde daha hissidirler. Anneler genelde panik oldukları için elleri ayakları birbirine girerler çünkü onun düşüncesi, anneye verdiği üzüntü kadının hareket kabiliyetini kilitler. Sadece bağırıp, ağlayabilirler. Bu konuda babanın içine atıp yansıtamadığı sert duygusallığın getirisi vardır. Baba, karda ki güneş gibidir. Aydınlatır ama ısıtmaz. Ne yazık ki bir çok söylenen sözü büyüyünce anlıyor insan :) Kalın sağlıcakla.
Hiç unutmam oğlum parkta oynuyor ben düşer eder diye başından ayrılmıyorum tam kaydırağa çıktı dengesini kaybetti kucağıma düşü verdi😀 Annelerin ve babalarında aynıdır bence.
Hm bilemiyorum refleks cocuklarda. Koruma içgüdüsü ile alakali olabilir. Kimin çocuğu olursa olsun kılpayı kurtarırım hep. Babaya özel ayrı bir refleks var mı bilemedim şimdi:)
Aslında eşit ama anne daha ağır basıyor. Sonuçta 9 ay boyunca bedeninde bir can taşıyor. Hıçkırıklarını duyup, tekmelerini hissediyor. Bebekle arasında güçlü bir bağ oluyor. Bu yüzden anne diyorum.
Annelerin içgüdüsel tepki verdikleri için annelerin daha hızlıdır ama bazı işleri başaramayabilirler babalarda güç vardır çok az daha geç tepki verirler ama sağlam tepki verirler
Babaların tabi ki. Nedeni ise travmatik olaylar sonucu Kadınlar şokları atlatamaz. Ama erkekler çabuk toparlar ve bu reflekslerin kadınlardan daha iyi olmasından kaynaklı.
En İyi Cevaplar