Bazen ebeveynlerin çocuklarıyla geçirecek vakitleri olmayabiliyor. Ya da üzücü bir şekilde çocuklarını ilgiden bile bile mahrum bırakıyorlar. Peki, sizce anneler mi yoksa babalar mı çocuğuna daha çok ilgi gösteriyor?#DaRealBribery #ebeveynveilgi
Anneler mi, yoksa babalar mı çocuğuna daha çok ilgi gösteriyor?
Şimdi öncelikle bazen diye bir şey yok anne ya da baba en az 1 saat çok yoğun çalışıyorsa yarım saat bile ilgilense yeterli. Anneler tüm yetkinliği üstüne aldığımda birntaraf hep eksik ve bu çok büyük bir acı Bence düşünsenizya varsınız ama yok gibi davranıyorlar Allah kimseye bu şekilde davranmayacaksa çoçuk nasip etmesin zorr ki artık son dönem deki babalar baba anneler ise annedeğil onu neyapıcaz bilmem...
Anne baş tacı öncelikle şunu söylemekte fayda var zengin aile çocuklarını bakıcısına teslim eder haliyle cok varlıklı ailede olsan bile o sevgiyi ailenden Görmen lazım kimi aileds de çok sıkar çocuğum şunu vs okusun benim istedim Mesleği yapsın bazı çocuklar da var 20 yaşına da gelse ailesinin kıymetini bilmez böyle durumlarda da var temel olarak ailede bitiyor her şey.
Değişir. Anne şevkat ve sevgi verir. Baba disiplin ve kültür aktarımı verir. Babsız çocuklar yollu yetişir, anasız çocuklar psikopat yetişir. Maalesef kadınlar güç kompleksi yüzünden iş hayatında çocuklarla ilgilenemiyor. Üzerine cinsel özgürlük ve çıplak gezmek için babaları 6284 ile kovuyor. Hem anasız hem babasız yani yollu ve psikopat çocuklar yetişiyor.
Amcalar tabıkı.. ;) yegenlerım anne babasından çok bana düşkün.. ben thor um dıye kandırdım benı kahraman zannedıyorlar arkadaşlarına bıle soylemısler Amcam çok güçlü cekıcı var fılan dıye hahahaha efsane tatlılar