2 yaşındaki oğlum evdeki kedimi kıskanıyor, hayvan ne zaman yanıma yanaşsa oğlum ona vurup itiyor. Ne yapmalıyım?

Oğlum cici miyav, sev hadi onu diyorum yok anam nafile, önce severmiş gibi yapıyor sonra pat diye birden vuruyor, bir keresinde işe dalmışım hayvanı çamaşır makinesine koyup çalıştırdı makinenin sesini duyunca koştum fişi çektim son anda kurtardım hatta oğlumada o sinirle vurdum ne yapabilirim?
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar 2 yaşındaki çocuğun gelişimine bir bakın artık konuşuyor Ve koşabiliyor duyguları gelişiyor hem benim oğlum erken doğduğu için diğer 2 yaşındaki çocuklara göre bile çok geç gelişim sağlıyor hiç çevrenizde yok mu ya
Güncellemeler
+1 yıl
Saolun arkadaşlar teşekkür ederim 🙂 ya aslında galiba benim oğlan onun canının yandığının farkında değil galiba çünkü geçenlerde hayvanı bir tanıdığa verdim oğlum evde onun olmadığını farkedince çok ağladı mişa mişa diye bağırıp ağlıyordu, bazen güzel oynuyorlar ama sanırım oğlum uyuduktan sonra hayvanla ilgileneceğim, neyse hafta içi bir pedagog a gitmem gerekecek çok saolun 😊
2 yaşındaki oğlum evdeki kedimi kıskanıyor, hayvan ne zaman yanıma yanaşsa oğlum ona vurup itiyor. Ne yapmalıyım?