Kedim oğluma saldırıyor. Yardim eder misiniz?

Merhabalar herkese hayırlı akşamlar diliyorum. Şubatta yaşına girecek bi kedimiz var ; Leo. 2 aylıkken çiftlik evinden sahiplendik o dönem oğlum 1 yaşındaydı , birlikte buyusunler istedik. Hatta oğlumuz seçti kedimizi ilk karşılaşma da Yavru kedilerin arasından Leo'ya sarıldı biz de onu sahiplendik. Beraber uyuyorlar beraber yemek yiyorlar , TV'ye bakıyorlar hatta banyoya bile birlikte giriyorlardi. Önceden tuvaleti balkondaydi direk balkona çıkıp işi bitince giriyordu. Evimiz çok yüksek değil o yüzden balkondan bahceye inmeye başladı mahalle de yavru kediler vardı onlarla oynuyor geliyordu. Eve gelince de mamasını yer suyunu içer oğlumla TV'ye bakardı oyun oynarlardi. Sonra ne oldu bilmiyorum sürekli oğluma saldırmaya başladı. Direk yüzüne boynuna saldırıyor. Tırnaklarını iyice geçiriyor kan içinde kalıyor resmen oğlumun yüzü. Daha dün gece yine burnunun kenarını çizmiş kızınca da ayak bileğini çizip kaçtı. Defalarca hayır diyorum eğitim vermeye çalışıyorum sabırlı olmaya çalışıyorum hiçbir şekilde olumlu ilerleme kaydedemedik. Kızınca da içime batıyor. Ne yapacağımı bilmiyorum. Sevdiğimiz kucağımızdan inmeyen oyun oynadığımız hatta bizimle aynı yatakta uyuyan bebeğimi yanında rahatça bıraktığım kendimize bi şeyler oldu. Eşime ya da bana zarar vermiyor sadece oğluma saldırıyor müdahale etmeye kalkınca da kaçıyor beş dk sonra yine yüzüne atlıyor oğlumun. Oğlum kedimizi çok seviyor sürekli yanına yatıyor yüzüne doğru eğilip öpüyor hani öyle bi zarar verdiği de yok. Oğlum bi şey yapsa kedimiz ondan hircinlasti diyeceğim ama yok. Çocuk deli oluyor oynamak istiyor kedimiz sürekli kanatıyor oğlumun her yerini. Ben artık çok yoruldum. Bu durumu nasıl kontrol edebilirim? Bilenlerden yorum bekliyorum.

Kedim oğluma saldırıyor. Yardim eder misiniz?