#impulsive

-impulsive- sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Hamilelik, tüm kadınlar için baştan sona her adımı yeniliklerle dolu, farklı bir süreçtir. Bu dönemde hem hormonal hem de vücut olarak değişimler olacağı için kıyafet ve özellikle iç çamaşırı seçimini de bu değişikliklere paralel olarak yapmak, sorunsuz bir hamilelik geçirmek ve rahat etmek için önemlidir. Bunun için mutlaka kendinizi rahat hissedeceğiniz, sağlığınızı riske atmayacağınız özel çamaşırlar tercih etmelisiniz.
Özellikle, gebeliğin ilk üç ayından sonra vücudun diğer bölgeleri gibi göğüsler de büyür. Bu değişimin sebebi hormonlar, kilo alma ve göğüs kafesinin büyümesidir. Ayrıca süt bezleri de bebeğinizi emzirmeniz için hazırlanır. Bu yüzden bu dönemde meme dokusuna tam destek sağlayacak şekilde ne büyük ne de küçük, tam ölçüsünde, esnek malzemeden üretilmiş, pamuklu, terletmeyen ve askıları kalın bir sütyen uygun olacaktır. Ağırlaşan ve büyüyen göğüsler için sırtınızı destekleyen geniş askılı bir sütyen rahat etmenize yardımcı olur. Eğer göğüsleriniz büyük ise ve hamilelik ile daha da büyüdüyse, gece yatarken de destek sağlama amaçlı sütyen kullanabilirsiniz.
Bu dönemde iç çamaşırı olarak ise pamuklu ve hamileler için özel olarak üretilmiş yüksek belli külotları tercih etmelisiniz. Karın, göbek ve bel çevresini sıkan, lastikli külotları kullanmak, cilde tahriş vereceği gibi cildin hava almasını da engeller. Ayrıca terleme ve terli kalma nedeniyle enfeksiyonlar görülebilir. Unutulmamalıdır ki hamilelikte vajinal ya da idrar yolu enfeksiyonları tehlikeli olabilir. Tüm bunların yanı sıra siyah, beyaz ve ten rengi dışında rengârenk çamaşırlardan da uzak durmalısınız. Çünkü bu ürünler zararlı maddeler içerebilir. Ayrıca enfeksiyonlara karşı yüksek ısıda yıkanması gereken çamaşırlar, renkli olmaları durumunda rahatlıkla yıkanamazlar.
Bence en önemlisi konfor. Pamukludan asla vazgeçmemek gerekir. Sık değiştirmen gerekeceğinden bol bol alabileceğin, keseni de zorlamayacak çamaşır kullanmak tercih sebebi.
Hamile kadın saten , ipek giymez diye bir kural yok, elbette bunlar da giyilir ama gün boyu değil, özel durumlarda rahatsızlık vermeyecek modeller tercih edilebilir bence.
Pamuklu ve rahat olmalı. Hamilelikte en önemlisi zaten rahat edebilmek bir de günlük ped ihmal edilmemeli.
Hamilelik süresinde enfeksiyonlar daha kolay kapılıyor.
Sütyen yönünden hamilelikte zorlanacağa benziyorum göğüslerim normalde büyük hormanel olarak şimdi sanki dahada büyüdü o yüzden normal numarasından büyük almalı ki ikizler sıkılmasın 😊
Benim şimdi yakınım hamile göğüslerse büyüme başladı ve baya hassas oluyorlar.☺
Hemde çok hassas anladın sen 😊
Rahatlık ön planda olmalı ve tabii ki pamuklu. Arada sırada farklı ic çamaşırları da giyebilir ama uzun süre olmaması gerek.
Rahatlığına ve kalitesine dikkat etmeli.. içinde naylon barındıran ürünlerden uzak durmalı, rahat hissetmeli en başta , dar ve sıkı ürünler ile bebişi sıkmamalı☺️
Çok seçeneğin yok zaten göbek kısmı geniş hamile çamaşırı var. Sütyen olarak pek rahat şeyler alma tavsiyemdir sıkı olsun yayılıyor sonra tabi çokta sıkı olmayacak
Pamuklu fazla terletmeyen sıkmayan çamaşırlar olmalı. Hatta külot secimi mümkünse karını da içine alabilecek özel hamile külotlarından olmalı. Normal çamaşırlar kasıkları sıkıyor.
Karnını sıcak tutucak uzun çamaşırlar varmış onlardan vardı kuzenime3
Sentetik kulanmamalı pamuklu kulansın hep daha rahat ve iyi olur
%100 pamuklu sağlıklı ve dar olmayan sıkmayan malzemeler olmalı... Dagi ürünleri çok ideal
Sıkmadan rahat %100 pamuklu ürunler lastikli tercih edilebilir.
Henüz karnım belli olmadığı için özel bir iç çamaşıra ihtiyaç duymuyorum
rahat hangısı ıse onu gıymek gerekır kendın ve bebegın ıcın
Genis ve kapali olmali hamile olupta utanmadan baldir bacak acik gezenlerden tiksiniyorum
Artık mağazalarda gayet güzel ve rahat hamile kıyafetleri yer almakta nesil olarak şanslıyız
kaliteli olmali (pamuklu) insan hamilelikde farkli terliyor 😁.. tabi aynaya bakinca güzelde gözükmeli ki zaten hormonlar alt üst diyorum baska birsey demiyorum
Bilmiyorum ben genelde dantelli tercih ederim ama hamileyken zor olur galiba.
Sadece hamilelikte değil normalde de rahat ve doğal ürünler tercih edilmeli.
Çok sıkmamasına dikkat et içerde bebeğe zarar vermesin ve kumaşına da önem ver. Zaten zorluk cekmezsin aradigini bulursun
Hiç hamile olmadım bilmiyorum normalde daha rahat şeyler tercih ediyorum.
Esnek ve pamuksu olanlardan alırdım herhalde
Geniş olmalı. Naylon kumaş olmamalı.
rahat ve pamuklu olmasina ozen gostermelisin
Pamuklu ve rahat olması önemli.
Rahat olması gerek ve açık renk
Rahat olması öncelik.
Çok sıkmamalı rahat olmalı
Kesinlikle rahat ve pamuklu olmalı
rahat olmali ve cok sikmamali
Rahat olmalı en önemlisi sağlıklı olmalı
Sıkmamasina terletmemesine
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?