En çok yaptığım ve en keyif aldığım şey. Bir anne olsamda kendimi büyümüş hissetmiyorum bazen, ah ne güzel çocukluk hissini kaybetmemek. Ne güzeldir ki çocukların yüzündeki gülücükler kahkaları, tebessüm edişleri gözlenin ışıl ışıl olması ah ne güzel. Bugün kendimi salıncakta sıra beklerken buldum nitekim sonunda sıra bana gelmişti😂Çocuklarla çocuk olmak gerek bazen: Siz çocuklarla çocuk olabiliyor musunuz? #impulsive
Çocuklarla çocuk olmak gerek bazen: Siz çocuklarla çocuk olabiliyor musunuz?
İnsanlar için de tek anlasabildigim çocuklar ben onları çok seviyorum onlar beni onlara oyun oynuyorum resim yapiyorum kuzenlerimin cocuklarina juzenlerimin isleri oldugu zaman bakicilik yapiyorum ve benden hiç ayrilmak istemiyorlar beni arkadaslari gibi goruyorlar
Her zaman değil açıkçası. Çünkü bu fiziksel yeterlilik de gerektiriyor ve ben buna her zaman hazır olmayabiliyorum. Ama yine de elimden geldiğince onlarla olmaktan, oynamaktan mutluluk duyuyorum
Oluyorum da sonra o minik elleriyle sakallarimi çekiyorlar o tombiş yanaklariyla soyleyemedikleri şeyleri tükürük saçarak söylüyorlar ve bırakmıyorlar beni 😍😍
En İyi Cevaplar